Fortnite seizoen 4 bevestigd als PARADISE & TikTok-teasers onthuld

0
97


Er schijnen problemen te zijn in het Paradijs…

In een verrassende wending van gebeurtenissen is er een week voorafgaand aan de officiële release enige substantiële informatie over Fortnite Seizoen 4 naar buiten gekomen. We weten nu dat het Paradise zal heten en hebben er zelfs TikTok-teasers voor gekregen!

Hier is alles wat is uitgebracht en wat het zou kunnen betekenen voor Fortnite Seizoen 4: Paradise in de toekomst.

Koop nu: koop de NIEUWSTE gamingaccessoires op Razer.com

Paradise TikTok-teasers

Op het moment van schrijven zijn er drie korte TikTok-video’s vrijgegeven voor Fortnite Seizoen 4: Paradise. De eerste ziet een vrouw die make-up op de rug van haar hand aanbrengt voordat een chromen substantie haar armen overneemt.

In de tweede video is te zien hoe iemand melk in Llama-O’s giet, maar het blijkt ook een chroomsubstantie te zijn en het graan wordt een vaste stof voordat het chroom ook de doos met graan lijkt over te nemen.

In de laatste video besproeit een tuinman een tomatenplant voordat blijkt dat de spray de groenten met chroom heeft besmet.

Elk van de teasers is erg kort en eindigt met een shot van de Paradise-titelkaart. Sinds ze live zijn gegaan, is er nu een website verschenen die bevestigt dat Fortnite Seizoen 4: Paradise arriveert op 18 september 2022.

Wat is Chrome?

Wat nog niet duidelijk is, is welke rol deze chroomstof moet spelen in het verhaal van Paradise. Het kan een soort infectie zijn die het eiland overneemt. Het is dezelfde substantie die we zagen in de eerste teaserafbeelding voor Paradise.

fortnite seizoen 4 paradijs teaser

Klik om te vergroten

Een andere theorie suggereert dat het zou worden gekoppeld aan de kracht van een antagonist die in seizoen 4 zal worden onthuld. Voorlopig weten we heel weinig, maar verwachten dat Epic de komende week meer informatie of teasers zal vrijgeven.

Houd in de game ook eventuele wijzigingen of hints in de gaten, want de recente update heeft misschien voor verrassingen gezorgd die de leaker-community heeft gemist!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in