Fortnite plaagt enorme cross-overs met Breaking Bad, TikTok en Dead by Daylight

0
72


Epic Games kijkt mogelijk naar hun meest ambitieuze cross-overs tot nu toe, aangezien Breaking Bad, TikTok en Dead By Daylight zijn aangeprezen in een nieuwe enquête om de interesse van spelers te peilen.

Fortnite beleeft een ongelooflijke run in 2022, met de Epic Games Battle Royale die een reeks fantastische cross-overs uitbrengt.

Hoewel de game eerder succes heeft gehad met deze evenementen, hebben de toevoegingen van Darth Vader, Indiana Jones en DragonBall Z ervoor gezorgd dat Fortnite stratosferische hoogten heeft bereikt met zijn spelersbasis.

Terwijl het volgende seizoen zich opmaakt voor release in september, verzamelt Epic Games gegevens om hun volgende cross-overs te beïnvloeden, met tv-shows zoals Breaking Bad opgenomen in hun enquête.

Breaking Bad’s Gus Fring gespot in Fortnite crossover-enquête

Om de Fortnite-ervaring waar mogelijk te verbeteren, verzamelen ontwikkelaars Epic Games vaak gegevens van hun spelersbestand via regelmatige enquêtes. De enquêtes in kwestie zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, met secties zoals beroemdheden, tv-shows en videogamepersonages.

Volgens de gerenommeerde Fortnite-leker HYPEX heeft Epic Games in de laatste enquête de Gus Fring van Breaking Bad genoemd. De leaker zei op sociale media dat “Gustavo Fring (Breaking Bad) daadwerkelijk wordt genoemd in de nieuwste enquête van Fortnite.”

Niet alleen wordt de iconische schurk van Giancarlo Esposito genoemd, maar HYPEX verduidelijkte ook dat “Pirates of the Caribbean, Black Adam, Khaby Lame, Charli D’Amelio, Miles Morales, Fe4rless, Dead by Daylight” tot de nieuwste onderzoekssuggesties behoren.

Het is echter vermeldenswaard dat hun optredens in de enquête geen directe bevestiging zijn van hun toekomst in Fortnite. Desondanks legde HYPEX uit: “Epic stuurt deze duidelijk om sommige samenwerkingen voorrang te geven boven de andere.”

“Ik zeg niet dat ze al in de maak zijn, maar als er meer stemmen op een samenwerking worden uitgebracht dan op andere, zullen ze er zeker meer over nadenken”, vervolgt HYPEX.

De leaker benadrukte verder het belang van enquêtes, zoals ze zeiden “anders zouden ze toch niet de moeite nemen om deze enquêtes te maken.”

Viraal videoplatform TikTok behoort ook tot de categorieën van de enquête, aangezien in eerdere enquêtes deelnemers werd gevraagd om dansen te noteren die ze hebben gezien tijdens het gebruik van de applicatie.

Het zou niet de eerste keer zijn dat een enquête vruchtbaar is gebleken voor Fortnite, aangezien Indiana Jones vóór zijn aankomst in de game was opgenomen in de sectie Pop Culture Brands of Characters.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in