Flavrs neemt TikTok over met kookvideo’s, winkel-app

0
115


Het foodie-internet is alleen maar drukker geworden. Gesteund door beroemde chef-koks Eric Ripert en Tom Colicchio en $ 7 miljoen aan startkapitaal, debuteerde Flavrs op dinsdag 13 september in bèta, met een uitgebreide feed van kookvideo’s, stapsgewijze recepten, hulpmiddelen voor maaltijdplanning en de mogelijkheid om direct online boodschappen doen.

“Flavrs is niet voor de gemiddelde persoon die iets om eten geeft. Het is voor de gekken die leven om te eten”, zegt Alejandro Oropeza, medeoprichter en chief executive officer van de app. “Als het ding waar je naar kijkt er heerlijk uitziet en je wilt er iets aan doen, dan geven we je de meest efficiënte, meest bevredigende manier om van intentie naar actie te gaan.”

Open de Flavrs-app, je ziet een TikTok-achtige interface die je uitnodigt om duizenden video’s voor voedsel te ontdekken, van kimchi-gebakken rijst tot zuivelvrije chocoladecrème brûlée.

Er is Ripert’s saffraanrisotto – een recept ontwikkeld voor de app – een ijssandwich van Andrew Rea van Binging with Babish en Jamie Milne’s shakshuka van Everything Delish, evenals glutenvrije en paleo-opties. De inhoud combineert op maat gemaakte recepten en video’s die speciaal voor Flavrs zijn gemaakt, samen met hergebruikte hits van populaire blogs en sociale persoonlijkheden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in