donderdag, april 18, 2024
Home News ‘Fijne grens tussen onderwijs en respectloos zijn’, reageert de begrafenisondernemer van TikTok...

‘Fijne grens tussen onderwijs en respectloos zijn’, reageert de begrafenisondernemer van TikTok op de chauffeur van het mortuarium in Las Vegas

0
133


LAS VEGAS, Nev. (FOX5) – Een virale begrafenisondernemer uit New York reageert op de lokale mortuariumchauffeur die werd ontslagen omdat hij video’s van lichamen van verschillende uitvaartcentra in de vallei had opgenomen en geplaatst.

Dat verhaal dat FOX5 in augustus uitzond, is online meer dan een miljoen keer bekeken en heeft mensen in de uitvaartbranche in het hele land bereikt.

Onlangs begon Eileen Hollis, een gediplomeerd begrafenisondernemer en balsemster uit Syracuse, New York, opmerkingen te zien op haar video’s van een mortuariumtransportchauffeur in Las Vegas. Zijn naam is Kamal Daniel en hij werd minder dan drie weken ontslagen toen zijn werkgever erachter kwam dat hij video’s had opgenomen en gepost terwijl hij aan het werk was op TikTok. Daniel zei dat het voor educatieve doeleinden was.

“Ik begrijp helemaal dat ik in hetzelfde schuitje zit, maar er is een dunne lijn tussen onderwijs en respectloos zijn voor het dode menselijke lichaam en mijn hele ding is altijd geweest – als je op mijn pagina bent op zoek naar een dode persoon, ik’ Ik ben je meisje niet,’ zei Hollis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in