Fetterman trollt Dr. Oz met perfecte TikTok

0
80


John Fetterman spreidt zijn armen wijd en grijnst terwijl hij voor een menigte supporters staat

Nogmaals, John Fetterman, kandidaat voor de Senaat van Pennsylvania, heeft zijn tegenstander Dr. Oz belazerd door niet veel meer te doen dan erop te wijzen hoe beschamend Oz’ eigen woorden zijn.

Fetterman zag onlangs een enorme inzamelingsactie van een video waarin de spot werd gedreven met het virale ‘crudités’-debacle van Oz, waarin de wellness-grifter Joe Biden de schuld probeerde te geven van de hoge prijs van boodschappen terwijl hij ’s werelds slechtste vegetarische dienblad in elkaar zette.

Nu benadrukt Fetterman een van zijn kritieken op Oz: dat hij niet eens uit de staat komt die hij wil vertegenwoordigen.

“Ik ben net ten zuiden van Philadelphia opgegroeid”, zegt Oz in een clip van een Fox News-interview voordat de video naar een kaart snijdt die precies laat zien wat er “ten zuiden van Philadelphia” bestaat. Wat, als je je afvraagt, niet meer Pennsylvania is.

De Washington Post’s Dave Jorgenson, die verantwoordelijk was voor het leiden van het razend populaire TikTok-account van de krant, noemde de video “zonder twijfel de beste TikTok die ik van een politieke figuur heb gezien”.

Ondertussen lijkt de beste campagne van Oz in staat te zijn gênante pogingen tot een doorsnee-persona en wrede, herhaalde bespotting van Fettermans recente beroerte.

(afbeelding: Nate Smallwood/Getty Images)

—De Mary Sue heeft een strikt commentaarbeleid dat persoonlijke beledigingen jegens hen verbiedt, maar niet beperkt is tot iedereenhaatzaaien en trollen.—

Heb je een tip die we moeten weten? [email protected]LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in