Fast-Rising TikTok Favorite Beauty Brand Byoma breidt uit naar Ulta Beauty

0
69


Beauty Labs zegt dat het snelgroeiende huidverzorgingsmerk Byoma is uitgegroeid tot Ulta Beauty. Het merk is nu online en zal vanaf 16 oktober in 715 landelijke winkels worden uitgerold.

Byoma, dit jaar opgericht door Marc Elrick, biedt klinisch bewezen, door dermatologen goedgekeurde formules doordrenkt met drie essentiële lipiden van de huidbarrière met het gepatenteerde Tri-Ceramide Complex van het merk.

Sinds de lancering heeft de lijn haar doelen om de huidverzorgingsindustrie te verstoren ver overtroffen, aldus Byoma. Als de grootste huidverzorgingslancering van Target in 2022 en een van de snelstgroeiende huidverzorgingsmerken op TikTok dit jaar, met meer dan 100 miljoen vertoningen bij de lancering, is de merkaffiniteit sterk. Het bedrijf zegt dat een terugkooppercentage van 28,3% boven concurrerende huidverzorgingsmerken bij Target en groeiend laat zien hoe goed de huidverzorgingsgemeenschap reageert op zijn effectieve formules en betaalbare prijs.

Het merk heeft binnen zijn levensduur van acht maanden ook zeven brancheonderscheidingen verdiend, waaronder een Best of Beauty Award voor de beste reiniger.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in