Fans van ‘The Voice’ en ‘Dancing With Myself’ kunnen de enorme TikTok-fout van Nick Jonas niet aan

0
106


Met mezelf dansen ster Shakira zei het het beste: Haar heupen liegen niet … als het gaat om het dragen van een beat, tenminste. Helaas, mede-ster Nick Jonas niet dezelfde vaardigheden, en fans kunnen het niet helpen, maar lachen om zijn mislukte poging om gelijke tred te houden met zijn mede-jury.

In een video die op 7 juli werd uitgebracht, toont de voormalige Stem coaches toonden een kijkje achter de schermen bij repetities voor een dans die ze uitvoerden in een promospot voor hun NBC-show. Terwijl Shakira moeiteloos de stappen van de routine nagelde, zag Nick eruit alsof hij moeite had om haar bij te houden. In feite leek hij de tijd te nemen om ervoor te zorgen dat elke beweging goed werd gedaan.

“We hadden zoveel plezier met deze”, schreef Shakira bij de clip op TikTok. “Laten we eens kijken wat jullie er allemaal mee doen! #DancingWithMyselfAtHome.”

Toen de video uiteindelijk zijn weg vond naar de feeds van fans op het sociale-mediaplatform, gaven ze niet bepaald de verwachte reactie. In plaats daarvan kozen ze ervoor om de “Burnin’ Up” -zanger te roosteren omdat hij niet veel energie in de hele productie had gestoken.

'Dansen met mezelf' op Hulu
‘Dansen met mezelf’ op Hulu

“Shakira gaat 100% en nick geeft het 5%”, merkte een fan op in de comments. “Nick weet dat hij geen kans heeft om Shakira te overtreffen, dus hij probeert het niet eens 😂”, grapte een andere volger. “Kom op @Nick Jonas [let me] zie die energie!” reageerde een ander.

We moeten Nick de eer geven dat hij het heeft geprobeerd! Hij moet tenslotte hebben sommige reeks bewegingen om jurylid te worden op de danswedstrijdshow. Over groove gesproken, wat is dat precies? Met mezelf dansen over? De NBC-wedstrijdshow toont deelnemers die een reeks van zes TikTok-achtige dansuitdagingen uitvoeren om kans te maken op een prijs van $ 25.000. Met Shakira, Nick en internetpersoonlijkheid Liza Koshy beschouwd als ‘makers’, helpen ze de kanshebbers te verkleinen totdat het publiek de uiteindelijke winnaar kiest.

Als je meer wilt zien van de dansende muzikanten, de show al heeft de seizoensfinale uitgezonden zonder definitief antwoord over een seizoen 2. Maar terwijl we wachten op dat nieuws, kunnen we misschien een poging wagen om deze routine te leren. Als Nick Jonas het kan, kunnen wij het ook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in