Fans maken zich zorgen omdat ze honderden video’s plaatst

0
67


‘Ik maak me oprecht zorgen om Gabbie Hanna, iemand moet haar controleren’

Fans uiten hun bezorgdheid over Gabbie Hanna nadat ze in minder dan 24 uur meer dan 140 TikTok-video’s heeft gepost.

In sommige video’s is ze te horen praten over religie, waarbij ze meerdere keren naar Jezus en Maria verwijst.

Gabbie veranderde ook naar haar bio op TikTok om te zeggen: “R3M3MB3R ME LiKE TH!$” met 18 emoji’s, waaronder drie christelijke kruisen.

In eerste instantie is Gabbie te zien in een roze lingerieset met een roze hemdje, maar in meer recente video’s draagt ​​Gabbie alleen een shirt en een slapend oogmasker om haar hoofd.

In één video schreeuwt ze herhaaldelijk naar de camera: “Help me”, voordat ze een uur later een vervolgvideo maakt waarin ze haar kijkers vertelt: “Het gaat trouwens goed met me”.

Gabbie heeft de meeste video’s van haar spiegelbeeld gefilmd in een badkamer waar ze “De grootste liefde aller tijden” met lippenstift over de spiegel heeft geschreven.

De eerste reeks video’s verscheen gistermiddag, maar Gabbie nam vijf uur pauze van het posten voordat ze opnieuw begon om ongeveer 14.30 uur GMT.

Na honderden repetitieve video’s op haar zeven miljoen volgers te hebben geplaatst, vrezen fans nu voor het welzijn van Gabbie en velen zijn bang dat ze een inzinking krijgt.

Een fan twitterde: “Ik maak me oprecht zorgen om Gabbie Hanna alsof iemand haar moet controleren”, terwijl anderen de politie van LA bellen om haar te controleren.

Mensen uiten ook hun bezorgdheid in de commentaarsectie van Gabbie’s TikTok-video’s, met één die zegt: “Bel alsjeblieft je dokter en slaap. Rust alsjeblieft.” Terwijl een ander zei: “Heeft ze vrienden of familie in LA? Waar zijn zij?”

Als u of iemand die u kent door dit verhaal is getroffen, kunt u op elk gewenst moment met iemand praten of contact opnemen met Samaritans op 116 123. U kunt contact opnemen met Anxiety UK op 03444 775 774, Mind on 0300 123 3393en Calm (Campagne tegen ellendig leven, voor mannen van 15 tot 35 jaar) op 0800 58 58 58. Jij doet ertoe.

Gerelateerde artikelen aanbevolen door deze auteur:

• Andrew Tate zegt dat ‘zijn toekomst’ de liefdadigheidsinstelling van de Tate Foundation start om vrouwen te helpen

• ‘Ik hou echt van maïs’: alles wat je moet weten over *dat* Corn Boy TikTok-interview

• Alles wat Andrew Tate heeft gezegd in zijn ‘laatste bericht’-video gedeeld na een verbod op sociale mediaLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in