Fans maken allemaal grapjes over TikTok . van Kris en Kylie Jenner

0
116


ICYMI, Kris en Kylie Jenner gingen gisteren naar TikTok om een ​​video te droppen ter ere van de lancering van Kris Collection ronde 2 bij Kylie Cosmetics. Het moeder- en dochterduo werkte samen om de gelegenheid te vieren en deelde hun martini-vaardigheden met de miljoenen volgers van Kylie, waarbij de twee er glamoureus uitzagen en over het algemeen in een goed humeur waren.

Maar hoewel het serveren van cocktails voor velen van ons een hobby op zaterdagavond is, konden fans van de realitysterren en zakenvrouwen niet anders dan dezelfde grap maken over de voor de hand liggende ingrediëntenverhouding – hun martini’s waren gewoon *pure* wodka.

Deze inhoud wordt geïmporteerd vanuit TikTok. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of u kunt meer informatie vinden op hun website.

Tijdens de video hoort Kylie Kris vragen “wat is jouw techniek? Vertel ons wat er gebeurt”, terwijl de momager de cocktails maakt. Reageren met “ijs in de shaker, Belvedere wodka, geschud en niet geroerd”, konden kijkers het niet laten om naar het commentaargedeelte te gaan om hun amusement te tonen.

“Ze schonk de hele fles wodka in…” typte een fan, terwijl een andere grapte: “Mijn lief, dat is pure wodka met olijven… Ik wil er een.” Andere kijkers pikten het recept ook op, zoals iemand zei: “Dus gewoon wodka”, zoals een ander schreef: “*twee shots wodka*-vibes.”

kris en kylie jenner fans maken grap over tiktok video

@kyliejenner / tiktok

kris en kylie jenner fans maken grap over tiktok video

@kyliejenner / tiktok

De video gaat naar Kylie terwijl ze de wodka x ice ‘cocktail’ schudt terwijl ze naar de camera glimlacht voordat ze per ongeluk het deksel op de grond laat vallen. “Het is oké om gewoon te doen alsof je het van plan was”, voegde Kris eraan toe, wat natuurlijk een hele andere razernij van fans veroorzaakte.

“Kris is zo’n koningin”, schreef een kijker, terwijl een ander grapte: “Ik heb het gevoel dat “het is oké, doe gewoon alsof je het van plan was” het iconische geheim van Kris Jenner voor succes is.”

Als dat zo is, is het goed uitgepakt voor de beroemde familie…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in