Fans gealarmeerd door Madonna’s ‘verontrustende’ nieuwe TikTok

0
10


Madonna heeft geleid tot bezorgdheid onder fans over een TikTok-video die ze plaatste waarin ze zichzelf lip-synchroniseert met agressieve songteksten.

“Ben je ooit in je motherf-king-gezicht geslagen?” de Queen of Pop, 64, klopte terwijl ze de woorden van Baby Keem’s nummer ‘Vent’ meesleurde in de clip, die ook donderdag op Instagram werd gedeeld.

“Wat jij zegt? O, dat heb je niet? Oké, wacht.”

Een criticus schreef in het commentaargedeelte: “Dit is gewoon verschrikkelijk! Wat is er gebeurd met de echte Madonna, degene waar je echt naar kunt kijken en zeggen wauw, je bent mooi en getalenteerd !!! LMAO .”

Een ander voegde eraan toe: “De Madonna die ik vroeger bewonderde, was die van The Immaculate Collection … deze vrouw heeft haar verstand verloren. Tijd om met pensioen te gaan…’

Een derde zei: ‘Jij was mijn idool die opgroeide. Ik hield van je muziek en creativiteit, stop alsjeblieft met deze rare rollen! het wordt nu donker en zorgwekkend.”

Madonna’s verschijning in de video leidde ook tot gebabbel onder haar volgers.

De zangeres “Like a Prayer” was te zien in de clip met gebleekte wenkbrauwen en haar oranje lokken gestyled in vier vlechten – een van haar recente looks.

Madonna zittend poseren voor een foto.
“Het wordt nu donker en zorgwekkend”, schreef een fan over Madonna’s vreemde video’s.
WWD via Getty Images

Ze droeg ook een zwarte mesh-top over een zwarte beha, een zwart-wit korset, een zwarte spijkerbroek – met de bovenste knoop los – en verschillende zilveren kettingen die om haar nek hingen.

De ‘Frozen’-zangeres sloot het eigenaardige ensemble af met een zilveren grille op de bovenkant van haar tanden.

“Wat is er met jou gebeurd?” merkte een fan op. ‘Je lijkt op Marilyn Manson of zoiets! Scheer de wenkbrauwen niet!”

Een ander merkte zojuist op: “Er is iets misgegaan met deze dame…. .”

Madonna heeft het afgelopen jaar actiever op sociale media gepost, wat verschillende meningen heeft verzameld over haar interessante outfitkeuzes en schokkende bekentenissen.

In oktober deelde de zangeres van “Papa Don’t Preach” vreemd genoeg dat ze niet besneden was en schijnbaar uit de kast kwam als homo in een aparte video die op TikTok werd geplaatst.

Fans hebben ook hun bezorgdheid geuit over het recente “freaky” uiterlijk van de popster, waarvan plastisch chirurgen onlangs tegen Page Six zeiden dat ze te ver gingen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in