Fans denken dat YouTuber Heyzeus per ongeluk gezicht onthuld in deze virale TikTok

0
88


Populaire CS:GO-skins YouTuber HeyZeus heeft zijn gezicht nooit onthuld, maar hield zich liever onopvallend, maar zijn pogingen om zijn uiterlijk privé te houden, zijn mogelijk verijdeld – omdat fans ervan overtuigd zijn dat hij is gespot in een nu virale TikTok.

Hoewel de meeste YouTubers en Twitch-streamers een gezichtscamera hebben, zijn er genoeg die dat niet hebben en net zo succesvol zijn. Voor sommigen maakt het zelfs deel uit van hun intriges, zoals Corpse Husband.

HeyZeus is zo’n schepper. Hij maakt video’s over CS:GO-skins en skin-handel, waarbij hij vaak de verhalen vertelt van handelaren, handelswebsites en de gemeenschap, en hij heeft meer dan 300.000 abonnees. Maar hij heeft nooit zijn gezicht laten zien.

Maar, te oordelen naar een TikTok-video gepost door Jamie Zhu, is het gezicht van Zeus mogelijk ‘gelekt’ – nadat een man die identiek aan hem klinkt en een YouTuber is, op straat werd geïnterviewd.

HeyZeus gezicht onthullen?

Hoewel niet bevestigd, valt de ongelooflijke overeenkomst in de stem die in de clip te horen is en HeyZeus zelf – die een nogal bijzonder accent en manier van spreken heeft, niet te ontkennen.

Ondanks dat hij bevestigt dat hij een YouTuber is, weigert de man in de video zijn kanaalnaam te onthullen – iets waarvan fans denken dat het verder bewijs is dat het HeyZeus is.

De TikTok heeft nu meer dan 9 miljoen views, veel meer dan de andere uploads van Jamie Zhu. En de reacties staan ​​vol met HeyZeus-fans die er absoluut van overtuigd zijn dat hij het is.

“Arme HeyZeus. wilde geen gezichtsonthulling op zijn YT, maar dit is hoe de gezichtsonthulling ging. tuf”, schreef een commentator.

HeyZeus had eigenlijk een gezichtsonthulling gehyped als hij ooit een back-to-back mes uit de doos kreeg. Gezien de kans om een ​​mes te krijgen in CS:GO ongeveer 400/1 is, was het een uitzonderlijk onwaarschijnlijke mogelijkheid om er twee op een rij te krijgen.

Anderen denken dat HeyZeus de video waarschijnlijk goed vond, aangezien hij zou weten hoe herkenbaar zijn stem is: “die stem is veel te herkenbaar voor Zeus om dit te doen.”

Zeus heeft niet gereageerd op het virale TikTok om te ontkennen dat hij het is, ondanks dat hij ermee wordt lastiggevallen op Twitter, misschien in de hoop er minder aandacht op te vestigen. Maar met meer dan 9 miljoen views lijkt het erop dat de kat uit de zak is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in