Fans denken dat Taylor Swift TikTok gebruikt om Eras Tour-setlist subtiel te bevestigen

0
9


Sinds het uitbrengen van haar 10e studioalbum, middernacht, op 21 oktober bracht Taylor Swift een speciale uitgebreide editie van het album uit, twee muziekvideo’s en kondigde haar aanstaande 2023 The Eras Tour aan. En nu geloven sommige fans dat de artiest TikTok gebruikt om nog een andere traktatie uit te delen: de setlist van de tour.

Swift kondigde dinsdag The Eras Tour aan, slechts een dag later Aanplakbord meldde dat de “Anti-held” zanger alle top 10 plekken op de Billboard Hot 100’s List claimde.

“Ik ben betoverd om mijn volgende tour aan te kondigen: Taylor Swift | The Eras Tour, een reis door de muzikale tijdperken van mijn carrière (verleden en heden!),” Swift getweet.

De carrière van de Grammy-winnaar omvat 10 studioalbums en twee opnieuw opgenomen “Taylor’s Versions”, goed voor in totaal 229 nummers. Met dit in gedachten wilden Swifties graag weten welke nummers de setlist zullen halen.

Taylor Swift treedt op op het podium
Hier treedt Taylor Swift op het podium op tijdens de 2018 reputatie Stadium Tour op Soldier Field op 2 juni 2018 in Chicago, Illinois. Swifties speculeren online over de setlist van de zangeres voor haar aanstaande The Eras Tour.
John Shearer/TAS18 / Bijdrager/Getty

Sommige fans hebben al nummerverzoeken gedaan via TikTok en het lijkt erop dat Swift luistert. Als je door de video’s van de “Lavender Haze”-zangeres bladert, blijkt dat ze verschillende TikToks “leuk” vindt met betrekking tot de setlist van The Eras Tour. Aangezien ze vaak via code met haar fans spreekt, geloven sommige Swifties dat deze “vind-ik-leuks” Swift’s manier zijn om de setlist van de tour te bevestigen.

Dit zijn de nummers die Swift tot nu toe heeft “bevestigd”:

‘Delicaat’

Op dinsdag plaatste een fan genaamd Alex een video waarin ze meezingt met een audioclip van Swift die “Delicate” uitvoert tijdens haar Reputation Tour 2018. In de clip schreeuwen fans: “1, 2, 3, let’s go, b****” voordat Swift in een van de verzen van het nummer begint.

‘Officiële petitie om dit terug te brengen voor de tijdperken-tour,’ zei Alex. De hoeveelheid serotonine die dit in een stadion schreeuwt, zal met zich meebrengen.”

In reactie op het verzoek zei Swift: “Klaar.”

“DELICATE BEVESTIGD OP ERAS TOUR OMG,” riep tuvelo uit.

‘Champagne problemen’

Op woensdag plaatste TikToker Vinoj een video waarin hij een deel van de brug lip-synchroniseert naar “Champagne Problems”, het tweede nummer van Swift’s Voor altijd.

“Ik kan niet wachten om meer dan 70.000 mensen te horen schreeuwen: ‘WHAT A SHAME SHE’S F***** IN THE HOOFD’, luidde de tekst-overlay van de video.

In het bijschrift van de post voegde Vinoj toe: “champagneproblemen MOETEN op de setlist @TaylorSwift staan.”

Swift, van haar kant, vond de video leuk, waardoor een commentator vroeg: “HEEFT TAYLOR DIT LIED GEWOON IN DE SETLIST BEVESTIGD?!???”

‘Precies waar je me hebt achtergelaten’

Lydia heeft woensdag ook op de app gepost om te delen hoe ze zou dansen als Swift “Right Where You Left Me” zou uitvoeren, een bonustrack van Evermore (Deluxe-editie).

“Nee, want als ze dit speelt tijdens de Eras-tour, heb ik aan alle kanten minstens 3 meter ruimte nodig om gek te worden.”

In reactie op Swift’s ‘like’, vroeg een commentator met de naam katie: ‘ZE vond het leuk, DUS KRIJGEN WE HET ???’

‘De laatste grote Amerikaanse dynastie’

Op dinsdag zei Michaela dat ze “een heel ** optreden” in het publiek zou geven als Swift “The Last Great American Dynasty” zou zingen van haar achtste studioalbum, Folklore.

“MIJ EN MIJN 10 EXTENSIONS ZIJN ONGELOOFLIJK”, lees het bijschrift van de post.

Toen hij merkte dat Swift de video leuk vond, schreef een commentator vrolijk: “ZE HOUDT DIT VAN DAT [IS] BASIS BEVESTIGING.”

‘Lavender Haze’/ ‘I Think He Knows’ Mashup

In een bericht met het onderschrift: “Oké @TaylorSwift, hoor me uit”, zong een Swiftie genaamd Jules mee met een “tourintro” die hij had gemaakt – een mashup van Middernacht “Lavender Haze” en Geliefde “Ik denk dat hij het weet.”

“POV Taylor Swift opent The Eras Tour”, lees de tekstoverlay van de clip.

Swift vond de video niet alleen leuk, maar ze schreef ook “niet nee” in het commentaargedeelte van de post.

“Taylor wat betekent dit lol,” vroeg paris rae.

Meer informatie over de tour

De Eras Tour begint in het State Farm Stadium in Glendale, Arizona, en eindigt vijf maanden later in het SoFi Stadium in Los Angeles, Californië. Verschillende artiesten zullen samen met Swift op tournee gaan, waaronder Paramore, beabadoobee, Phoebe Bridgers, girl in red, MUNA, HAIM, GAYLE, Gracie Abrams en OWENN.

Volgens meerdere verkooppunten zal de openbare verkoop op 18 november om 10.00 uur lokale tijd plaatsvinden en zullen de ticketprijzen variëren van $ 49 tot $ 449. VIP-pakketten beginnen ondertussen bij $ 199 en gaan op tot $ 899.

Nieuwsweek nam contact op met een vertegenwoordiger van Taylor Swift voor commentaar.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in