Fans bestormen Cleveland Deli na virale ‘Chicken Salad’ TikTok

0
10


Vier woorden hebben TikTok stormenderhand veroverd: “Het is een kipsalade.”

Nu trekken mensen massaal naar East 81st St. Deli in Cleveland, Ohio, om een ​​hapje te eten van de lokale delicatesse, dankzij een virale video van Tanisha Godfrey, een inwoner van Cleveland, die kruipt over de kipsalade van de deli.

“Jullie kunnen maar beter hier komen en een van deze halen”, zegt Godfrey in de virale clip.

Wanneer iemand buiten de camera haar vraagt ​​wat het is, grapt ze: “Het is een kipsalade”, en somt een aantal ingrediënten op: kip, augurken, bananenpepers, paprika’s, tomaten en uien.

Bekijk de virale clip hieronder:

Oorspronkelijk gepost in augustus, ging de TikTok-video onlangs viraal in de app, met tot nu toe meer dan 1,9 miljoen views.

Vooral kijkers lijken gefixeerd te zijn door Godrey’s ontspannen, maar gepassioneerde cadans terwijl ze de anders bescheiden kipsalade prijst.

“De manier waarop ze kipsalade zei, laat het zo goed klinken… ik kan het niet uitleggen”, merkte een persoon op.

“Je liet het klinken alsof het het heetste is dat er is”, schreef een ander.

Zelfs Lizzo heeft het moment nagebootst. Bekijk hieronder:

Wael Herbawi, eigenaar van de nu beruchte deli, vertelde Bon Appetit dat alle positieve aandacht die zijn deli heeft gekregen van de virale video de verkoop heeft doen toenemen.

“Ik verdien drie keer zoveel geld als ik normaal verdien,” zei hij, eraan toevoegend dat mensen helemaal uit Californië en Georgia zijn gekomen om zijn kipsalade te bemachtigen.

Herbawi vertelde ook dat het geheim van het succes van zijn salade de geheime dressing is, hoewel hij niet van plan is de ingrediënten weg te geven. Je moet gewoon een uitstapje naar Cleveland maken als je het zelf wilt proeven!

Verbijsterende 2022-momenten die aanvoelden als grappen

We hebben een lijst samengesteld met 11 onverklaarbare nieuwsverhalen die dit jaar al viraal zijn gegaan. Het lijken misschien grappen, maar het spijt ons u te moeten mededelen dat ze allemaal heel echt waren. Bekijk ze hieronder.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in