Familie verwijderde virale TikTok nadat ze probeerden een te kort kind naar Spider-Man-rit te lokken in Universal Orlando, maar niet voordat andere video’s op gevaar wezen

0
96


Themaparken zijn ontworpen om leuk te zijn voor het hele gezin, maar daar kan een probleem mee zijn wanneer een lid van uw gezin is te klein om op sommige ritten mee te gaan. Een familie die de Islands of Adventure van Universal Orlando Resort bezocht, plaatste onlangs een video op TikTok waarin ze de schoenen van hun kind inpakken en haar haar opsteken om haar groter te laten lijken om te proberen haar op The Amazing Adventures of Spider-Man te krijgen, maar die video is nu verdwenen na het ontvangen van aanzienlijke terugslag.

De originele video op Hartig Family TikTok gaf aan dat de jonge dochter heel graag op de Spider-Man-rit, bij Universal Orlando, en dus vonden ze een manier om haar een beetje op te peppen, zodat het lijkt alsof ze aan de minimale lengtevereiste voldoet, namelijk 40 centimeter lang. Het Universal Teamlid vroeg de familie om het haar los te maken, omdat ze te klein leek en het meisje niet zou laten rijden tenzij haar lengte werd geverifieerd, wat de familie niet op prijs stelde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in