“F*** You, Ted Cruz!”: Viral TikTok legt ‘The View’-chaos vast die je niet op tv zag

0
13


Nadat Texas Sen. Ted Cruz werd gestoord tijdens zijn gastoptreden op maandag (24 oktober) aflevering van Het uitzichtwe krijgen een glimp van wat het publiek achter de schermen zag tijdens het hectische moment en leren meer over de beweging achter de demonstratie.

Extinction Rebellion NYC claimt de verantwoordelijkheid voor het protest in een TikTok die onthult wat er precies naar Cruz werd geroepen op Het uitzicht. De demonstrant nam deel aan de #OccupyParkAve-beweging, waarin Extinction Rebellion NYC, NY Communities for Change, Sunrise Movement NYC en anderen deze week klimaatcrisisprotesten organiseren langs Park Avenue in New York City.

Extinction Rebellion NYC is een organisatie die vecht om het bewustzijn van de klimaatcrisis te vergroten door geweldloze burgerlijke ongehoorzaamheid, volgens haar website. En de organisatie is zeker in beweging Het uitzicht gisteren, Cruz’s uit segment gooiend terwijl een demonstrant over hem heen schreeuwde.

De TikTok toont het Extinction Rebellion NYC-lid dat tegen de conservatieve politicus schreeuwt: “Fuck you, Ted Cruz, jij klimaatontkennende stront.”

@xrnyc

Een rebel verstoorde The View vandaag en onderbrak de (on)eervolle, klimaatontkennende gast Ted Cruz. Hiermee begint OccupyParkAve, in samenwerking met @NY Communities for Change, @Sunrise NYC en andere bondgenoten, met protesten die de hele week plaatsvinden langs Park Avenue. #TheView #TedCruz #NYC #Texas #Farmers

♬ origineel geluid – Extinction Rebellion NYC

Ze vervolgen: “Fuck you! Geeft u niets om de boeren in Texas?” en als Het uitzicht security begeleidt hen van de set, ze schreeuwen nog een keer: ‘Jij klimaatontkennende klootzak. Neuk je!”

Cruz heeft klimaatverandering in het verleden ontkend en zei eerder dat de wetenschap de opwarming van de aarde niet ondersteunt, een duidelijk onjuiste mening. Hoewel hij het milieu niet noemde tijdens de show van gisteren, kwam het onvermijdelijk ter sprake na de oproepen tot actie van Extinction Rebellion NYC.

Cruz ging niet in op de demonstrant en glimlachte in plaats daarvan zachtaardig naar het publiek, maar Het uitzicht co-host Whoopi Goldberg schreeuwde meteen terug: “Excuseer me! Dames, excuseer ons. Laten we ons werk doen. Laten we ons werk doen. We horen wat je te zeggen hebt, maar je moet gaan.”

Het uitzicht uitgezonden op weekdagen om 11/10c op ABC. Bekijk het protest van gisteren in de clip hierboven.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in