Experts waarschuwen voor gevaarlijke TikTok-trend waarbij gebruikers hun “gaten” “zonnen”

0
110


Experts hebben gewaarschuwd voor een gevaarlijke TikTok-trend waarbij gebruikers hun “gaten” “zonnen”.

De nieuwe trend is viraal gegaan in de app voor sociale media, omdat gebruikers beweren dat het voordelen heeft om elke dag met je kont naar de zon te wijzen.

Sommigen hebben beweerd dat “twee minuten per dag zonnen van je gaten” je vibraties zal verhogen. Anderen beweerden dat het hen meer energie gaf en hun slaappatroon verbeterde.

Enkelen hebben ook gesuggereerd dat de praktijk ervoor zorgde dat ze mensen aantrekken die zich op dezelfde “frequentie” en “golflengte” bevinden als zij.

In een virale video, die bijna 400.000 keer is bekeken, deelt TikToker laurenannekennedy dat ze altijd blij is dankzij de trendy wellness-activiteit.

Gebruikers waren onverschillig voor de virale trend, omdat ze hun gedachten onder de video becommentarieerden.

“Mensen verzinnen gewoon iets om anders te zijn”, schreef iemand. “Dit moet een grap zijn”, voegde een ander eraan toe.

“Dit is absoluut iets voor rijke mensen, want als ik mijn gaten zon, krijgen ongeveer drie buren een oogje”, grapte iemand.

“Het wordt niet voor niets ‘waar de zon niet schijnt’ genoemd”, grapte een ander.

Hoewel de trend van het zonnen op de billen een onschuldige wellness-activiteit lijkt, hebben sommige experts anderen ertegen gewaarschuwd vanwege gevaarlijke risico’s.

Deskundigen waarschuwen mensen tegen het “zonnen” van hun “gaten”

Nazanin Saedi, MD, afdelingsvoorzitter van het Laser and Aesthetics Surgery Center bij Dermatology Associates of Plymouth Meeting, vertelde Health: “Als dermatoloog kan ik geen blootstelling aan de zon aanbevelen zonder bescherming tegen de zon.”

Ze vervolgt: “Deze gebieden hebben, net als andere delen van het lichaam, bescherming tegen de zon nodig en kleding heeft de neiging om dat te bieden.”

Oprichter van Mount Kisco’s The Center for Dermatology, Cosmetic & Laser Surgery, David E. Bank, MD, deelde ook de outlet mee van zijn zorgen.

“Het is eigenlijk gevaarlijk”, zei Dr Bank over de trend. “Deze huid is bijzonder gevoelig.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in