Emorfik dropt TikTok virale track ‘Time’

0
16


De TikTok wereld heeft gewacht op de release van ‘Tijd’ door Emorf. Het 20-jarige solotalent plaagde het record op de viraal app en het werd trending. ‘Tijd’ brengt alle warmte met zware riddim baslijnen. EEN dystopisch stem roept ons in het begin. Terwijl de klok begint te tikken en de tijd te volgen, deze stem neemt de controle over de baan.

‘Weet je wat ik grappig vind aan tijd? Het is dat wanneer ik maar wil, ik het kan stoppen” raakt vlak voor de enorm druppel. Headbangers zullen zich hierover verheugen en hun nek bungelend. Dit is een uniek Bastrack die we niet vaak tegenkomen. Het heeft melodieuze zachte momenten gevuld met glitchy mooie synths. Het is natuurlijk een ontmoeting met zware druppels. Deze plaat is een hele reis. Ik ben een grote fan van de brug en de emotie die het met zich meebrengt.

Emorfik is terecht beloond voor zijn differentiatie en liefde voor elektronische muziek. TikTok deed de vraag naar de release naar nieuwe hoogten stijgen en versterkte de toch al loyale, enthousiaste fanbase die de solist heeft opgebouwd.

emorfisch is momenteel bezig met een massale 35-steden5-maanden tour prompt getiteld Hoofdstuk 2. Hij ervaart al vroeg in zijn carrière snelle, stijgende successen. Zorg ervoor dat je ‘Tijd’ hieronder bekijkt!LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in