Emily Ratajkowski’s TikTok over “Ugly Men” lijkt schaduwrijk

0
78


Het lijkt erop dat Emily Ratajkowski misschien het laatst lacht. Twee maanden nadat ze gescheiden van haar man Sebastian Bear-McClard, ging het model naar sociale media om te zeggen hoe ze zich echt voelt – en het is niet erg vriendelijk. Maar aangezien Ratajkowski’s ex naar verluidt een “serie-bedrieger” was, volgens een van hen Pagina zes bron, ik neem haar niet kwalijk voor de harde gevoelens. Toch, Ratajkowski’s TikTok over “lelijke mannen” lijkt behoorlijk duister te midden van al dit uiteenvallendrama.

Op 5 september plaatste Ratajkowski een TikTok duet met een andere gebruiker. De originele video zei: “Als hij denkt dat hij een 10 is omdat hij je heeft getrokken, maar je houdt van lelijke mannen.” Als dat bericht niet duidelijk genoeg was, voegde de oprichter van Inamorata haar eigen twee cent toe aan de post. Ze lip-gesynchroniseerd de tekst, “Hoe kan ik dit op een vriendelijke manier zeggen?”, van het nummer “Pump 101” van Digga D en Still Brickin. Ratajkowski zorgde ervoor dat al haar bases werden gedekt en ondertitelde de video: “Om juridische redenen is dit een grap.” Uh-huh, zeker.

Het internet drong snel door tot de video, die een 6,1″ kreeg miljoen uitzicht, btw. Een gebruiker merkte op de TikTok op: “een koningin die gewoon koning is.” Een andere fan antwoordde op de video: “Emily, dit is goddelijk uiteenvallengedrag 👑.”

Pepe Mendez/GC Afbeeldingen/Getty Images

ICYMI, speculatie over het uiteenvallen van het paar kwam op 15 juli op internet, toen een bron vertelde: Pagina zes dat de geruchten over ontrouw van Bear-McClard tot hun breuk hebben geleid. “Ja, hij heeft vals gespeeld”, beweerde de bron. ‘Hij is een seriebedrieger. Het is vies. Hij is een hond.” Opdat we het niet vergeten, weken eerder merkten fans op dat Ratajkowski haar trouwring niet droeg op recente Instagram-foto’s.

Aanvankelijk leken de geruchten slechts geruchten. Maar op 28 juli bevestigde Ratajkowski schijnbaar hun breuk in een reeks gelikete tweets. Eentje las: “Meisjes, hoe vieren we Emrata’s scheiding?” Niet bepaald subtiel. En toch probeerde Bear-McClard naar verluidt nog steeds Ratajkowski terug te winnen. “Sebastian smeekt haar om hem nog een kans te geven”, vertelde een bron aan Pagina zes op 3 aug.

“Dat gaat niet gebeuren omdat ze haar eigen graafwerk deed en nog meer dingen ontdekte die hij achter haar rug deed”, voegde de insider eraan toe. Jakkes. Om de breuk nog officiëler te maken, zou Ratajkowski op 2 september hun gedeelde huis hebben verlaten. “Ze kreeg een appartement in het centrum om weg te komen van haar ex en haar nieuwe leven te beginnen”, vertelde een bron aan Ons Wekelijks.

Onderdeel van dat nieuwe leven? Geen contact meer met haar ex. “Ze praten alleen met elkaar via de oppas”, zegt de… Ons insider beweerde. ‘Ze praat niet met hem vanwege zijn ontrouw. Hij praat niet met haar omdat hij het gevoel heeft dat ze het afgelopen jaar uit hun relatie is verwijderd”, voegde de bron toe.

Hopelijk is dit het laatste drama tussen Ratajkowski en Bear-McClard.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in