Emily Ratajkowski knipte haar eigen haar in haar nieuwste TikTok-video

0
90


Stelt u zich eens voor: u bent op een zalige strandvakantie in Zuid-Frankrijk, niet op kantoor ingeschakeld, zodat u kunt uitrusten en uw beste leven kunt leiden. We zijn een week verder en je realiseert je… je haar kan wel wat babylagen gebruiken. Je kapper is ook op zijn eigen dromerige vakantie, dus wat doe je? Wacht het af? Trek het allemaal omhoog met je vertrouwde klauwclip? Ga je voor een hoofdband? Alle geluidsopties, maar als je Emily Ratajkowski bent, neem je het heft in eigen handen (bedoelde woordspeling) en geef je jezelf natuurlijk een beetje op TikTok voor je fans.

‘Oké. We gaan naar het strand en ik wil mezelf een extra laag in mijn haar geven’, kondigde het model en de auteur aan in de video voordat ze de voorstukken diagonaal doorsneed.

‘Is dit krankzinnig, ben ik gek?’

Deze inhoud wordt geïmporteerd vanuit TikTok. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of u kunt meer informatie vinden op hun website.

Umm, een beetje, maar eerlijk gezegd, de snit was een stuk subtieler dan we hadden verwacht. EmRata is geen onbekende in haartransformaties. In Cannes debuteerde ze met een pony in jaren 60-stijl en meer recentelijk droeg ze haarextensies. Laten we ook de keer dat ze blond werd, niet vergeten.

Deze inhoud wordt geïmporteerd van Instagram. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of u kunt meer informatie vinden op hun website.

In de video was het haar zoon Sylvester die een einde maakte aan het hele DIY-kapsel. Soort van. Hij maakte een lieve cameo en in de volgende clip zien we EmRata er terug met de schaar om de stukjes ‘gelijk te maken’. De laatste blik ziet een paar kortere lokken haar gezicht omlijsten.

‘Ik heb eerder haar geknipt. Dit is niet mijn beste werk, maar weet je, het is een begin. Het is een moment,’ zegt ze, terwijl ze haar haar in model brengt om te pronken met het eindresultaat.

Deze inhoud wordt geïmporteerd van Instagram. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of u kunt meer informatie vinden op hun website.

Het gelaagde kapsel is de grootste haartrend van de zomer, met beroemdheden als Kaia Gerber, Jodie Comer en nu EmRata die op de kar springen. Het is een geweldige manier om je haar een opfrisbeurt (en wat volume) te geven zonder de lengte te verliezen. Onze enige tip? Bel gewoon eerst je kapper.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in