Eigenaren van bars in Melbourne slaan terug op 1-sterrecensies, TikTok-video

0
115


Een locatie in Melbourne die wordt bezocht door socialites en beroemdheden, slaat terug op wat het een “georkestreerde campagne tegen de locatie” noemt na tientallen recensies met één ster.

Bar Bambi, gelegen aan AC/DC Lane in het CBD, opende vorig jaar november met veel tamtam als het nieuwste aanbod van nachtclubmagnaat en voormalig reality-tv-ster Nick Russian en zijn vrouw Rozalia.

De nachtbar werd een must-see voor Melburnians, waar Italiaanse cocktails werden geserveerd en borden werden gedeeld met mensen als Chris en Rebecca Judd, voormalig Masterchef-jurylid George Calombaris, staatsliberaal leider Matthew Guy en Melbourne Demons-ster Christian Petracca.

Maar het lijkt erop dat niet iedereen het naar zijn zin heeft gehad op de locatie. De afgelopen dagen stroomden de recensies met één ster binnen voor Bar Bambi op Google.

Wil je je nieuws streamen? Met Flash kun je 25+ nieuwszenders op 1 plek streamen. Nieuw bij Flash? Probeer 1 maand gratis. Aanbieding loopt af op 31 oktober 2022 >

Een recensent die het eten “flauw, eenvoudig en te duur” noemde, de service “verschrikkelijk” en beweerde dat een personeelslid “iedereen beoordeelde” ging naar sociale media nadat het barmanagement haar een antwoord had geschreven waarin stond: “Misschien is Smorgys een betere optie voor jou.”

Ruby Scerri schreef: “Zou Bar Bambi NOOIT aan iemand aanbevelen, vooral niet als je van lekker eten en service houdt.”

De eigenaar schreef terug.

“Hallo Ruby, al onze gasten worden met respect en gelijk behandeld, dus je onzekerheden om beoordeeld te worden zijn nogal tegenstrijdig, terwijl je zo veroordelend bent in je neprecensie.”

Het antwoord ging verder met het management dat mevrouw Scerri vertelde dat “$ 75 voor 5 gangen meer dan redelijk is, maar duidelijk buiten uw budget”.

Op TikTok deelde mevrouw Scerri twee video’s over haar ervaring met Bar Bambi. In een tweede video leest ze andere negatieve recensies voor en voegt ze een screenshot toe van een privébericht dat ze Mr Russian op Instagram lijkt te hebben gestuurd.

Er staat: “absoluut varken dat je bent.”

Toen ze benaderd werden door news.com.au, zei het management van Bar Bambi dat het juridische stappen zou ondernemen tegen mevrouw Scerri en anderen.

“De dame in de TikTok heeft Nick Russian “absolute Pig you are” genoemd.

“Deze zaak is nu in handen van advocaten van Bar Bambi die actie zullen ondernemen tegen de persoon die het TikTok-account heeft aangemaakt en tegen de mensen die valse Google-profielrecensies hebben gemaakt, wat een georkestreerde campagne is tegen de locatie.”

Mevrouw Scerri is niet de eerste die het management bekritiseert vanwege de manier waarop het reageert op negatieve beoordelingen.

Een andere beschermheer schreef in februari dat het eten het “slechtste was dat ik in lange tijd heb gehad”.

“$ 75 voor een vast menu van niets … duurde meer dan een half uur om water op tafel te krijgen en zelfs toen een kan voor 11 personen.

“Zou aanraden om weg te blijven. Als ik geen sterren kon geven, zou ik dat doen.”

Het management schreef terug: “Na het bekijken van uw andere beoordelingen, lijkt het erop dat Sizzler of Smorgys meer geschikt zijn … bedankt voor uw beoordeling.”

Aan een andere klant die een driesterrenrecensie gaf en kritiek had op de kosten van het vaste menu, schreef het management: “Sorry als $ 75 uw budget te boven gaat. Van de duizenden maaltijden die we doen, is de meeste feedback die van grote waarde. Ik weet zeker dat er genoeg andere locaties zijn die beter passen bij jouw wensen en budget.”

Bar Bambi heeft niet gereageerd op vragen over zijn antwoorden op negatieve recensies op Google.

Mevrouw Scerri is benaderd voor commentaar.

Lees gerelateerde onderwerpen:Melbourne

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in