Een zeepkist met ‘Shrek’-thema won de harten van TikTok

0
119


Shrek

Afbeelding via Dreamworks

als de Redbull Zeepkist Race vindt zijn weg naar Osaka, Japan, een bijzonder Shrek-thema-kar trok de aandacht van TikTok terwijl het zijn weg naar het veldschuim en zeep vloog. Hoewel deze wagen het Zweedse evenement niet won, won hij wel de harten van millennials en generatie z die opgroeiden met de filmfranchise.

TikTok-gebruiker @maivary plaatste een video waarin een kar met Elizabeth de draak-thema door de baan raasde tijdens de Zweedse Soapbox-race die op 21 augustus werd tegengehouden. In de video heeft de bestuurder verkleed als Donkey uit de Dreamwork-film terwijl ze er doorheen racen de cursus. Volgens de TikTok-gebruiker is de staart tijdens de race verloren gegaan.

Helaas heeft deze kar het evenement niet gewonnen omdat die titel naar Granforce gaat. Maar het maakt niet uit, want de video ging viraal, verzamelde meer dan 6,4 miljoen views op TikTok en heeft bijna 1 miljoen likes gekregen.

TikTok-gebruikers werden vermaakt door de absurditeit van een Shrek-thema voertuig dat over de baan raast. Anderen vonden het jammer dat de staart onderweg verloren was gegaan, maar dat deed er niet toe, want het lukte om door het schuim te komen en het parcours af te maken.

De Red Bull Soapbox Race is een evenement dat begon in 2000 en sindsdien is uitgegroeid tot dit komische, maar creatieve race-evenement. Deelnemers krijgen de taak om een ​​uniek uitziende zeepkistkar te maken of inspiratie op te doen uit bestaande IP’s terwijl ze door een circuit racen.

Dit evenement heeft over de hele wereld plaatsgevonden, en de volgende zijn gepland in Osaka, Japan, Kaapstad, Zuid-Afrika en ten slotte Melbourne, Australië.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in