Een virale TikTok Karen maakte ongelooflijke bedreigingen voor Dunkin’ Workers

0
89


Een klant bij Dunkin’ was zo radeloos over de manier waarop deze Karen zich gedroeg, dat ze het op camera moest krijgen. De verontrustende TikTok-video (kijker discretie wordt geadviseerd) toont een klant die Dunkin’ werknemers schreeuwt, vloekt en zelfs bedreigt over wat een donutbestelling lijkt te zijn. De Karen dreigde, tussen haar obsceniteiten door, ISIS, de politie en kanaal 4 nieuws te bellen, hoewel we niet weten wat er voorafgaand aan deze videoclip is gebeurd.

De OP, die postte: “Ik snauwde haar maar moest mijn mond houden omdat ik 6 maanden zwanger ben”, was geschokt door het gedrag van Karen en noemde haar “vreselijk en walgelijk”. Ze was niet de enige.

De video ging viraal en heeft momenteel maar liefst 75.000 reacties met dingen als “nog een reden waarom ik (de meeste) mensen niet kan uitstaan” en “Dit is precies waarom niemand meer in de dienstverlenende sector werkt!!!!!” Bovendien boden velen hetzelfde soort advies voor de volgende ontmoeting met Karen met opmerkingen die lijken op “Kom op, mensen. Ik beloof je dat er maar ÉÉN persoon nodig is om op te komen tegen dit soort mensen, en er zullen er altijd meer meedoen. Zeg het maar .”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in