Een TikTok uit 2021 zou naar verluidt het drama van ‘Maak je geen zorgen, schat’

0
88


Als promotietour voor Maak je geen zorgen schat blijft ontaarden in waanzin om verschillende vete en/of op spuug gebaseerde redenen op het Filmfestival van Venetië, een opgegraven TikTok-video zou de geheimen kunnen bevatten van de huidige staat van wanorde van de film. Gier schrijver Kathryn VanArendonk bracht de video onder de aandacht van Twitter na het debacle in Venetië, en als het waar is, beantwoordt het account achter de schermen veel vragen, vooral rond de geruchtenvete tussen Olivia Wilde en Florence Pugh.

“Maanden geleden – maanden en maanden! – er was een heel roddels, blind item tiktok van iemand die achter de schermen werkte en beschreef wat DUIDELIJK was, maak je geen zorgen schat, en ik herinner me dat ik ernaar keek en erover sprak en nu zal ik het nooit meer vinden,” VanArendonk getweet.

Dankzij een assist van Zonde auteur Cait Bladt, we hebben nu die clip. De TikTok-video, gedateerd oktober 2021, bijna een heel jaar geleden, beweert een verhaal te zijn van een productieassistent voor een naamloze film die, zoals VanArendonk beschreef, heel erg lijkt op Maak je geen zorgen schat.

In de video beweert de PA dat de problemen begonnen toen Wilde naar verluidt Jason Sudeikis van de set verbood, waarvan iedereen dacht dat het vanwege COVID was. Volgens het nauwelijks verhulde verhaal in de video begonnen Wilde en Harry Styles echter zichtbaar met elkaar in contact te komen, wat naar verluidt ertoe leidde dat Pugh de film regisseerde. De cast en crew werden naar verluidt getroffen door geheimhoudingsovereenkomsten om een ​​maand voor het inpakken te ondertekenen, en de PA beweert te zijn gestopt nadat ze Pugh en Wilde in een trailer ruzie had zien maken over hoe Pugh werd behandeld na “al het werk te hebben gedaan”.

Voor de goede orde, dit is een willekeurige TikTok-video waarin nooit de naam van de film of de betrokken acteurs wordt genoemd. De beschrijvingen komen echter nauw overeen met de hoofdcast en regisseur in Maak je geen zorgen schat. Dat gezegd hebbende, beweren we niet dat de beschuldigingen in de video juist zijn. Leuk en roddels? Ja! Interessant gezien de week van chaos rond de film? Zeker. Dus dat is er.

(Via Kathryn VanArendonk op Twitter)LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in