Een Texaanse papegaai kreeg 1,5 miljoen TikTok-volgers door Spaans te spreken tegen zijn menselijke broer

0
13


Veel dieren winnen de harten van TikTok-gebruikers en een Texaanse papegaai is zojuist een ander favoriet huisdier op internet geworden.

Bruno is een vogel uit Houston, TX en heeft een aanhang gekregen van 1,5 miljoen mensen die geobsedeerd zijn door hoe bot hij in het Spaans spreekt.

Zijn menselijke broer Johnathan (@jhono.official) is degene die de video’s plaatst en de vogel een brutale “Latina-moeder” noemt omdat hij precies als zijn eigen menselijke moeder praat. De gebruiker noemt zijn moeder “de OG” en spreekt Bruno af en toe aan als zijn “tweede moeder”.

In elke clip is de felgroene gevederde papegaai te horen die duidelijke Spaanse woorden spreekt die soms complete zinnen vormen.

Mensen hebben TikToker gevraagd waarom zijn huisdier precies klinkt als een “Spaanse tante” of “Abuelita”, en hij antwoordde met een clip van het dier dat op de schouder van zijn menselijke broer zat terwijl een familielid in het Spaans sprak.

Enkele van de meest populaire berichten van de vogel zijn dat “de OG” en Bruno volwaardige gesprekken met elkaar voeren, waardoor ze een behoorlijk komisch duo worden.

@jhono.official

Bruno is het type dat je zinnen halverwege onderbreekt

Op elke post kan de familie tot een miljoen views krijgen, die hoogstwaarschijnlijk afkomstig zijn van mensen die verbaasd zijn over de oratie van de vogel.

Elke commentaarsectie staat vol met mensen die verbaasd op zijn brutale opmerkingen wijzen.

Het commentaargedeelte op een van @jhono.official's TikToks.Het commentaargedeelte op een van @jhono.official’s TikToks.jhono.official | TikTok

Slechts een paar dagen geleden verliet de beroemde vogel de Lone Star State om bij zijn “big bro” te gaan wonen, die onlangs naar Los Angeles, CA is verhuisd.

Narcity nam contact op met Johnathan voor commentaar over zijn en Bruno’s TikTok-populariteit en zal het artikel bijwerken wanneer we een reactie ontvangen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in