Een repost op TikTok . ongedaan maken

0
73


Er zijn een paar redenen waarom TikTok-klanten het delen van een video zouden moeten omkeren, inclusief onbedoeld doen als zodanig. Dit komt doordat de meldknop dicht bij andere menubeslissingen staat die verschijnen wanneer de klant contact opneemt met de knop ‘Aanbieden’. In plaats van het opnieuw over te dragen of te naaien met hun toegewijden, kunnen TikTok-klanten nu hun nummer één films aan hen doorgeven met behulp van de repost-knop.

Een repost op TikTok ongedaan maken - Dexerto

Bron: Dexerto

Reposten op TikTok werkt in principe op dezelfde manier als retweeten op Twitter. De essentiële kwalificatie is echter dat opnieuw geplaatste opnames niet verschijnen op het TikTok-profiel van de klant. Bovendien bekijken de aanhangers van klanten de TikTok-opnames die ze opnieuw plaatsen op het tabblad ‘Voor jou’ in plaats van op de pagina ‘Metgezellen’ van de applicatie. Dus als een klant met de naam “John” een video heeft gedeeld, kunnen zijn toegewijden deze op hun “Voor jou-pagina” zien. Bovendien zal deze video de woorden “John opnieuw gepost” precies over de gebruikersnaam van de eerste uploader hebben. Bovendien kan er een ondertitel aan een video worden toegevoegd wanneer deze opnieuw wordt gepost. De meest eenvoudige manier om krediet te geven aan de TikTok-client die een video heeft gemaakt, is door deze opnieuw te posten.

De “Repost”-knop is al geruime tijd onderwerp van gesprek onder TikTok-klanten. Een TikTok-video kan echter effectief opnieuw worden gepost of gewisseld. Door op de knop ‘Aanbieden’ in de rechterhelft van het scherm te drukken, kunnen klanten een TikTok-video opnieuw posten. Er verschijnt dan een afbeelding “Repost” op dat moment. Een persoon kan in wezen een repost omkeren als hij begrijpt dat hij een fout heeft gemaakt.

De meest effectieve methode om een ​​TikTok-repost te elimineren

Klanten hebben de keuze van de inscriptie van de video na het opwekken van een rel rond de stadsknop. Klanten kunnen desalniettemin de methode wijzigen die betrokken is bij het opnieuw plaatsen van een TikTok-video. Klanten kunnen hun herpostkeuzes corrigeren door gewoon op de knop “Aanbieden” te tikken voor een tweede kans om de knop “Opnieuw plaatsen verwijderen” in een vergelijkbaar gebied te zien. De video wordt verwijderd wanneer de klant contact opneemt met deze knop, waarna een bevestiging verschijnt.

Vaker wel dan niet, moeten klanten misschien snel kiezen of ze het opnieuw plaatsen van een TikTok-video willen repareren. Dit komt omdat de kans groot is dat de supporters van de klant de opnieuw geplaatste video onmiddellijk kunnen zien. Bovendien heeft het de neiging om terug te gaan naar deze video en te stoppen met het delen ervan omdat opnieuw geposte opnames niet op het TikTok-profiel van de klant verschijnen. Het is bovendien van cruciaal belang om op te merken dat klanten gewoon kunnen praten over reposten met behulp van de ‘Aanbieding’-keuze die zich dicht bij de video op het tabblad ‘Voor jou’ bevindt. De klant kan de reposting niet verwijderen via de knop ‘Aanbieden’ naast deze video op de pagina ‘Topkeuzes’, ervan uitgaande dat ze deze TikTok-video als favoriet hebben gemarkeerd.

Opmerkingen

opmerkingenLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in