Een overzicht van al het Mikayla Nogueira TikTok-drama uit heden en verleden

0
44


Natuurlijk heeft Jeffree Star doorgesluisd

Mikayla Nogueira is een naam die we nu allemaal kennen van het recente L’Oréal’s zweepdrama van TikTok, maar dit is niet haar eerste controverse.

Net toen we dachten dat we klaar waren met drama in de schoonheidsgemeenschap, werd Mikayla Nogueria beschuldigd van zweepslagen. Zoals bij gaslighting, maar het gaat om het dragen van valse wimpers. Andere beauty-influencers hebben haar erom geroepen en het is een wilde tijd geweest. Dit is echter niet haar eerste controverse. Maar voordat we erop ingaan, is hier een overzicht van het mascara-drama tussen Mikayla Nogueria van TikTok en haar wimpers.

Mikayla Noguerio TikTok wimpers L’Oréal wimperdrama uitgelegd

Een paar dagen geleden plaatste Mikayla een video waarin ze enthousiast was over de telescopisch verlengende mascara van $ 14,99 van L’Oréal. Ze voegde een laagje mascara op de camera toe om extra lengte en volume aan haar wimpers te laten zien. Toen bracht ze een tweede laag aan, sneed de camera in een andere hoek en opeens had ze hele lange en hele volle wimpers. Ze beweerde dat de uiteindelijke look “op valse wimpers leek” omdat zovelen zeiden dat ze nep waren. De video is miljoenen keren bekeken en is uitgescholden voor liegen over de resultaten van de mascara.

Zelfs MUA Jeffree Star beweerde dat de mascara er “bizar” uitzag. Hij zei: “De mascara is op en het is schattig en dan is er ineens wat extra shit op het einde.”

Andere controverses

De video heeft zo’n groot debat over de cultuur van influencers op gang gebracht. Maar dit is niet Mikayla’s eerste kennismaking met internetdrama. Afgelopen september dook er een video uit 2021 op waarin ze klaagde over hoe moeilijk het is om een ​​influencer te zijn. In de video hoort ze zeggen: “Probeer eens een dagje influencer te zijn, probeer het. De mensen die zeggen dat het makkelijk is, zijn zo gek geworden.”

Een paar weken geleden beschuldigden mensen haar ervan haar lichaam in video’s te bewerken. Haar reactie was dat ze een voor-en-na-video filmde van het passen van shapewear.

Drama in de schoonheidsindustrie is te iconisch vrees ik.

Gerelateerde verhalen aanbevolen door deze schrijver:

• Hier is alles wat we weten over het vermeende NFL-vriendje van Jeffree Star

• MrBeast wordt geconfronteerd met terugslag nadat hij heeft betaald om blinden weer te laten zien in de nieuwste YouTube-video

• Uitgelegd: wat is de Perky Dance-beweging die TikTok overneemt en hoe doe ik het zelf?LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in