Een OnlyFans-ster neemt wraak op TikTok-haters en ze komt voor hun echtgenoten

0
116


TikToker en OnlyFans-maker Roxy Stylez gaat achter de mensen aan die haar haten in de reacties – en ze doet het door te proberen hun echtgenoten online te lokken.

De volwassen ster heeft onlangs haar limiet bereikt met de haters op TikTok, en ze heeft nu besloten dat de beste manier om ze af te weren is om ze een lesje te leren door in de DM’s van hun man te glijden.

“Ik kom voor je echtgenoten”, luidt het bijschrift bij Stylez’s TikTok-wraakvideo, die al meer dan 4,8 miljoen views online heeft.

“Ik ga de echtgenoten van een paar meisjes een bericht sturen en ik zal jullie hun reacties laten zien”, zegt ze in de video, terwijl ze zowel opgewonden als super hatelijk klinkt.

“Voor al jullie vrouwen die dachten dat het zo’n goed idee was om op mijn video’s nare dingen te reageren, dit gaat uit naar jullie: ik ga vandaag je echtgenoten vinden, en we hebben het eerste account al gekozen.”

Vervolgens liet ze zien dat ze aan het rondneuzen was in de profielen van andere gebruikers op sociale media en dat ze al berichten begon te sturen naar een paar jongens, waaronder een man genaamd ‘Darren’.

“Ik volg niet veel mensen, maar zodra hij dat accepteert, ga ik het je laten zien”, zegt ze in haar video. ‘Maak je geen zorgen, ik zal je laten weten wat hij zegt.’

Mensen onder het commentaargedeelte konden geen genoeg krijgen van haar plan, sommigen prezen haar en anderen waren niet zo dol op haar plan.

“Dit is hilarisch”, schreef YouTube-ster Tana Mongeau in de comments, terwijl de beroemde TikToker BryanBoy schreef: “I love this.”

Anderen suggereerden dat het een beetje extra was om op deze manier achter mensen op internet aan te gaan.

De meeste commentatoren wachtten echter gewoon op deel twee, en Stylez heeft het zeker geleverd.

In een updatevideo deelde ze dat “de eerste man, Darren, zijn Instagram heeft verwijderd … vrij zeker dat zijn vrouw dat deed.”

En vanaf daar wordt het alleen maar erger.

Ze bevestigde dat “twee van de overige drie reageerden, en ze waren eigenlijk best aardig tegen me.”

Ze zegt dat een man haar vertelde dat “er een account is met jouw foto’s”, en hoewel ze eerst in de war was, was het al snel logisch. Hij stuurde haar een foto van de ruimte en schreef: “omdat je niet van deze wereld bent.”

Jakkes.

“Dames, ik wil je verdomde man niet, maar als je gemeen tegen me bent, zal ik je laten zien dat ik ze kan hebben”, zegt Stylez in haar video.

Ze zegt dat de derde echtgenoot haar ook een bericht heeft gestuurd. “Eerlijk gezegd trok je uiterlijk mijn aandacht, maar nadat ik me weer kon concentreren, ben jij ook hilarisch”, schreef hij.

Ze beschimpte haar haters in nog een aantal video’s, waaronder een waarin ze zegt: “Het is een geweldige dag om je man te stelen!”

In een andere video nam ze een telefoongesprek op met de vermeende vrouw van Darren, die behoorlijk gek klinkt over de hele zaak.

“Ik voel vandaag geweld”, zei ze in een video waarin ze de geplande oproep plaagde.

In de video van het daadwerkelijke gesprek is te horen hoe een vrouw Stylez een ’thuiswreker’ noemt en haar zegt ‘ver weg te blijven van ons beiden, anders zal ik een aanklacht indienen’.

Toen Styles vroeg of ze bij Darren wilde blijven, zei de vrouw: “Natuurlijk ben ik nog steeds bij hem. We zijn al 15 jaar getrouwd. Denk je dat ik een blonde, mooie kleine huissloper ga verpesten mijn huwelijk? Ik denk het niet.”

De vrouw beweert ook dat ze gewoon “een grapje maakte” op TikTok, en de twee blijven een tijdje ruzie maken totdat Stylez ophangt.

Stylez zegt dat ze sindsdien overspoeld is met berichten, vooral van vrouwen die willen dat ze de loyaliteit van hun partner op de proef stelt.

“Ik heb een nieuw slachtoffer opgeroepen”, zegt ze in een andere video, nadat een meisje haar een bericht had gestuurd met de vraag haar man een DM te sturen.

“Een echtgenoot is gepakt, maar ik denk niet dat hij nog lang een echtgenoot zal zijn”, vervolgt Styles in haar video. “Ik heb echt medelijden met dit meisje. Ze vroeg me om hulp, en dus deed ik wat liefdadigheidswerk. Ik heb geholpen om wat afval op te ruimen.”

Ze zegt dat ze nu nog zeven mannen heeft betrapt die geïntrigeerd waren door haar berichten, en ze heeft ze allemaal op haar account gezet.

“Ik ben niet de slechterik”, zegt ze in een van haar meest recente video’s, voordat ze vrolijk haar deuntje verandert.

‘Misschien ben ik de slechterik.’LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in