Een Karen die schreeuwt tegen een chauffeur die eten bezorgt, verdeelt TikTok

0
135


In een interview met ABC News (via YouTube) werpt Eric Ripert, de standvastige uit de New Yorkse industrie, een nieuw gezichtspunt op. Hij zegt “we moeten niet trots zijn op koks die schreeuwen in de keuken”. Hij brengt shows als Hell’s Kitchen en Kitchen Nightmare om op te starten en zegt over hen: “dit is niet iets dat op tv zou moeten zijn”

Om dat laatste af te dwingen, vloeiden de sympathieke opmerkingen op TikTok van de chauffeur van de foodservice in de commentaarreeks. “Als het niet in jullie contract staat om het op te hangen.. ahha niet doen”, zei een volgeling, en “geen reden om dat misbruik te nemen”, zei een ander. Een commentator (waarschijnlijk een chauffeur van een bezorgdienst) zei dat ze “levering geweigerd” op de factuur zouden schrijven en de goederen naar de leverancier zouden terugsturen.

Niet alle reacties waren sympathiek. Sommigen bekeken het vanuit het perspectief van de chef en verdedigden zijn Karen-moment. Een sympathisant schreef: “deze gast heeft mogelijk een evenement gemist vanwege een late levering en werd die dag toegeroepen.” Dit scenario speelt zich af tegen de achtergrond van een industrie waar uitgeschreeuwd worden de norm is, volgens Vice, hoewel het misschien aan het verdwijnen is (sorry Gordon Ramsay).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in