Een ‘Hannah Montana’ TikTok Bevestigde Taylor Momsen & Daniella Monet Near-Castings

0
75


Het is moeilijk voor te stellen dat iemand anders dan Miley Cyrus het beste van twee werelden leeft, maar ze werd bijna verslagen door twee andere bruisende acteurs voor de rol van Disney’s favoriete popster. Hannah Montana liep 4 succesvolle seizoenen op Disney Channel voordat Miley Cyrus klaar was om haar vleugels uit te slaan en te vliegen. De show lanceerde haar tot een superster, maar de rol van het maken van sterren ging bijna naar iemand anders. Casting director Lisa London onthulde onlangs op TikTok dat zegevierend ster Daniella Monet en Roddelster breakout Taylor Momsen was ongelooflijk dichtbij om te worden gecast als Hannah Montana.

De onthulling werd aangespoord door een sindsdien verwijderd TikTok dat vermeende Latijns-ster Belinda bijna de rol van Hannah Montana kreeg. De claim trok de aandacht van Hannah MontanaDe originele casting director, Lisa London, die ontkende dat Belinda de laatste ronde van de overweging voor die rol had gehaald, en onthulde wie de top drie Hannah-keuzes waren in een TikTok van 18 augustus.

Londen kwam met bonnetjes en liet het daadwerkelijke auditieblad zien voor de drie acteurs in de laatste rondes van de Hannah Montana gietproces. Naast de naam van Cyrus waren Taylor Momsen en Daniella Monet de andere grote kanshebbers voor de rol van Hannah Montana.

De namen zouden heel bekend moeten zijn voor fans van het schandalige drama Roddelster en eigenzinnige sitcom zegevierend.

Londen onthulde dat 1200 meisjes auditie deden om Chloe Stewart te spelen, de oorspronkelijke naam van onze favoriete hoofdpersoon, die later zou worden veranderd in Miley Stewart na de casting van Cyrus. Taylor Momsen kreeg bijna de rol, maar uiteindelijk werd ze gepasseerd en vond ze twee jaar later haar sterrenstatus Roddelster als Jenny Humphrey; Momsen richtte ook een rockband op, The Pretty Reckless.

Het feit dat Momsen bijna Hannah speelde, is eigenlijk al jaren relatief bekend, maar de onthulling van Londen dat Monet ook voor de rol was, is nieuwe informatie. Hoewel Daniella Monet het ook niet haalde, kreeg ze haar smaak van roem op zegevierend als de oudere zus van het hoofdpersonage, Trina Vega.

Nickelodeon

Dat laat Cyrus, die de rol landde en inspireerde de schrijvers om de naam van de lead te veranderen in Miley Stewart. De uitleg van Londen was inzichtelijk en hij zal zeker vertrekken Hannah Montana fans vroegen zich af over de alternatieve tijdlijnen van wie nog meer bijna die iconische blonde pruik droeg.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in