Een haaienvin maakte mensen bang op dit strand in Florida en TikTok koopt het niet (VIDEO)

0
115


Clearwater Beach in Tampa, FL is een enorme toeristische bestemming, dus toen een TikToker beelden vastlegde van een potentiële haai in het water, kun je je alleen maar voorstellen hoe mensen reageerden.

De clip toont een vin griezelig dicht bij de kust en twee volwassenen die er gewoon naar staan ​​te staren, waarvan veel mensen zich afvroegen waarom ze nooit bewogen.

Ook de kijkers wisten niet wat ze moesten geloven. Terwijl sommigen dachten dat het echt was en besloten om niet terug te gaan naar dat strand, dachten anderen dat het allemaal oplichterij was.

Een commentator ging zelfs zo ver dat hij raadde wat voor soort haai het was.

“Op basis van de vorm van de rugvin en waar hij is en wat hij doet, lijkt het op een hamerhaai die op pijlstaartroggen jaagt,” zei hij.

Als je echter goed kijkt in de eerste seconden van de clip, lijkt het bijna alsof een bord omdraait.

“Dat is duidelijk een omgekeerde paddle / boogieboard”, merkte een commentator op.

Een persoon vroeg waarom het er zo uitziet, waarop een kijker antwoordde dat sommige hamerhaaien zo zijn gebouwd.

“De onderkant van de kop van een hamerhaai (lunch vangen). Het is moeilijk te onderscheiden – maar ik redde en ging frame voor frame. Dorsale en staartvin matchen ook”, reageerden ze.

@isabel_reyna17

#clearwaterbeach #clearwaterflorida #haai #haaien #sharkattack #beachday #caughtashark

De clip werd eind juli gepost, hoewel hij recentelijk populair is geworden en meer dan 1,2 miljoen likes heeft verzameld.

Clearwater Beach is een gebied dat zeldzaam is als het gaat om aanvallen van haaien. Het is gelegen aan de westkust van Florida bij Tampa. Haaien worden normaal gesproken gespot aan de oostkust van Florida door Orlando.

New Smyrna Beach is gebruikelijker om deze wezens te zien, omdat het “The Shark Bit Capital of the World” wordt genoemd.

Pinellas County, een gebied in de kuststad, had volgens het Florida Museum of Natural History sinds 1882 in totaal slechts 13 haaienaanvallen gemeld.

Niemand heeft nog bevestigd of de vin een echte haai was.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in