Een Canadees vader-dochterduo is viraal gegaan op TikTok vanwege hun epische Harry Styles ‘past’

0
19


Als je vader zich niet verkleed in over-the-top gecoördineerde outfits om Harry Styles met je te zien, verdient hij het dan zelfs om in je TikTok te zijn?

Volgens Today, toen Sarita Rampersad werd verrast met kaartjes voor haar verjaardag voor beide avonden van het Love On Tour-concert van Harry Styles in Toronto, vertelde ze haar vader Nari dat ze zich voor de gelegenheid zouden verkleden.

Sarita besloot dat ze voor de eerste avond blauwe en roze outfits zouden rocken die passen bij de esthetiek van Styles’ Dunne lijn album.

Om het waar te maken, gingen de twee zuinig om met Nari waar Nari trots twee broeken vond die perfect waren voor de gelegenheid.

“Ik heb alles gevonden in de damesafdeling!” Nari deelde. “Het past zoveel beter dan de herenkleding! Maar niets had zakken. Hoe leef je zonder zakken? We moesten een draagtas kopen om mijn portemonnee en telefoon mee te nemen!”

Volgens het bijschrift op Sarita’s TikTok van de twee, ‘lakte haar vader zijn nagels en alles’.

Het eindresultaat was Sarita in roze wijd uitlopende broek, een roze hoed, een gele boa en Doc Maartens met Nari in een blauwe versie van haar outfit.

Hun eerste video heeft momenteel meer dan een miljoen views.

@lemon_over_lce

Hij lakte zijn nagels en alles #harrystyles #loveontour

Voor nacht twee wisselden ze het af met Nari in een gewaagde combinatie van rode broek en jas met een glittershirt en de gele boa die Sarita de vorige avond droeg.

Sarita droeg een blauwe boa, een blauwe spijkerbroek en een rood shirt met stippen.

Hun tweede TikTok heeft momenteel 2,4 miljoen views.

“Haar gelukkig zien is eigenlijk alles wat ik wil,” zei Nari. “Ik wist dat Harry een goede show zou neerzetten, maar ik leefde door haar heen. Haar opwinding duwde de mijne naar een ander niveau.”

Sarita merkte op dat haar vader zijn werk zeer serieus nam en maanden van tevoren de songteksten van Styles op Spotify bestudeerde om zich voor te bereiden op het evenement.

Naast het fantastische dochter-vaderduo ging een bewaker bij het concert van Styles ook viraal op TikTok tijdens de show in Toronto.

Tyler John zag rondspringen en hun hart uitzongen op ‘What Makes You Beautiful’.

In een interview met Narcity Canada zei John dat ze het grootste deel van het concert dansten, maar dat ze One Direction verkiezen boven de solocarrière van Styles.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in