Een bordeel in Nevada geeft een rondleiding door zijn sekskamers op TikTok en ze worden geroosterd

0
83


Er is een modern bordeel net buiten Las Vegas, genaamd Sheri’s Ranch. Onlangs begon het personeel een viraal TikTok-account om rondleidingen door de sekskamers te geven, en kijkers konden niet anders dan commentaar geven op het decor.

Het bedrijf, gevestigd in Parhump, NV, plaatste zijn eerste video op 10 september en het account is al meer dan 4 miljoen keer bekeken. Clips tonen het exclusieve gebouw, Sheri’s Playland, dat gevuld is met themakamers zoals klaslokalen, kantoren en spa’s.

Mensen sprongen in de commentaarsecties toen een medewerker en zelfbenoemde “corn-star extraordinaire” (om het schoon te houden voor TikTok), Kimberly Kane, een sportschool liet zien met een stoombad, jacuzzi en kluisjes.

“Dit is als een flashback naar de jaren 80”, zei een persoon, terwijl een ander zei dat het een stap hoger lijkt dan een motel voor kort verblijf.

@sherisranch_1

Playland Tour Part II #SherisRanch #adultsOnly #adultsonlyvacation

De maker van de inhoud liet vervolgens een Groovy 60’s Bungalow zien, waarop iemand antwoordde dat “alle budget naar deze kamer ging”, waaronder een discobal en een retro rond kingsize bed.

Kijkers zetten de kritiek voort in één clip die 1,8 miljoen keer bekeken werd – een kamer met sekstapes met een bed dat wordt bediend door een Alexa en meerdere camera’s heeft.

Kane zei dat de kamer volledig opnieuw is ingericht, maar toeschouwers denken nog steeds dat ze “gewoon een binnenhuisarchitect of zoiets moeten inhuren”.

Een reactie die meer dan 6.400 likes kreeg, luidde: “Ik STG als jullie het niet samen met het interieurontwerp krijgen”.

Dus Kane had er genoeg van en klapte terug naar de haters.

@sherisranch_1

Ja, ons decor is boomer AF, maar we houden het netjes. #SherisRanch #AdultsOnly #AdultsOnlyVakantie #AdultsOnlyResort

“Ik wilde hierheen komen om bordeelinrichting aan te pakken”, zei ze in een TikTok die gisteren werd gepost. “Kijk, mannen zouden hier komen als het een matras op de vloer was en de matras in brand stond.”

Haar publiek lachte toen mee om het “boomer AF”-achtige gebouw van het bedrijf en wilde haar audio als trending geluid op de app. Hoewel haar reactie voor sommigen niet adequaat leek.

De haters bleven praten over het interieur in haar volgende upload en zeiden dat de decoratie van de ranch gedateerd is. Anderen brachten eerdere juridische problemen naar voren waar het bedrijf tegenaan is gelopen.

Nevada is momenteel de enige Amerikaanse staat die legale prostitutie toestaat als het in een gereguleerd bordeel wordt gedaan. Het is echter alleen toegestaan ​​in bepaalde provincies binnen de landsgrenzen.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in