Een begrafenisondernemer in Houston is viraal op TikTok en het internet is zo geobsedeerd door de regisseur

0
107


Een uitvaartcentrum in Texas heeft duizenden kijkers verzameld die gefascineerd zijn door het verslag dat zorgvuldig gecoördineerde vieringen van het leven laat zien, en de algehele ongerepte operatie die wordt geleid door zijn “elegante” leider.

All People’s Funeral Home met twee locaties in Houston, Texas, heeft een TikTok-account met meer dan 2 miljoen likes, en kijkers zijn volkomen geobsedeerd door de professionaliteit die volgens hen wordt weergegeven door de ster van de video’s, president Deborah Ali-Williams, als evenals haar personeel.

@allpeoplesfuneralhome

Achter de schermen terwijl we ons voorbereiden op onze vrijdagdiensten. President Deborah Ali-Williams doet de laatste inspecties voordat de familie arriveert voor bezichtiging. #allpeoplesfuneralhome #celebratingalifelived #viral #ladyfuneraldirector #funeralcar #foryoupage #funeraltok #fyp #fypシ #ladyboss #funeralstory #mortician #funeralhomes #foryou #foru #funeralhome #houston #boss #director #LeadWithLove

In de meest virale video van het account met 2 miljoen views, kun je zien hoe de begrafenisondernemer een dienst opzet en de details doorzoekt om ervoor te zorgen dat alles perfect is voor de familie en vrienden van de overledene.

Op die clip is er een stortvloed aan reacties die samenvatten wat elke video die het account plaatst ontvangt.

De meeste opmerkingen gaan over de elegantie van de regisseur, zoals “Ze is een zeer professionele koningin” en “Ik hou ervan om te zien hoe je perfectie afdwingt. Ik wed dat je een zeer succesvol bedrijf hebt.”

@allpeoplesfuneralhome

President Deborah Ali-Williams regelt de stoet. #allpeoplesfuneralhome##celebratingalifelived##viral##ladyfuneraldirector##funeralcar##foryoupage##funeraltok##fyp##fypシ##ladyboss##funeralstory##mortician##funeralhomes##foryou##foru##funeralhome# houston##baas##regisseur##LeadWithLove

Er zijn echter mensen die de virale inhoud van het bedrijf niet begrijpen.

“Ligt de focus van deze video op de voorbereiding van de begrafenis of op de dame die erin rondloopt?” een gebruiker heeft gereageerd, en anderen zijn het daarmee eens.

In andere TikToks kun je verschillende dingen leren over herdenkingsvieringen, zoals het voorbereiden van een kist, en de verschillende dingen die families vragen aan Ali-Williams, zoals het houden van een ‘kroonceremonie’ of het uniform sluiten van de kist aan het einde van de dienst.

@allpeoplesfuneralhome

Het verstrekken van een eeuwige herinnering ter nagedachtenis aan uw geliefde. Kistafsluiting door Deborah Ali-Williams vergezeld van ons geweldige personeel 💜#allpeoplesfuneralhome #celebratingalifelived #viral #ladyfuneraldirector #funeralcar #foryoupage #funeraltok #fyp #fypシ #ladyboss #funeralstory #mortician #funeralhomes #foryoushome #foru #funeralhome #regisseur #LeadWithLove

Er zijn zoveel kijkers die van de video’s lijken te houden, vooral die van haar die het processieverkeer regisseert na de ceremonies terwijl ze een megafoon hanteert.

“Mevrouw de president heeft de 📢!!! Ze speelt geen spelletjes!!! Ik hou van haar!” een persoon merkte op, met vele andere opmerkingen die hetzelfde sentiment weerspiegelden.

Ja, gebruikers willen dat Ali-Williams president wordt.

De sociale aanwezigheid van het uitvaartcentrum is om “eeuwige herinnering” te bieden aan de overleden dierbaren.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in