Een Australisch kuiken gaat viraal op TikTok omdat ze zegt dat we “Adults Only Suburbs” zouden moeten hebben

0
20


Kijk, deze meid weet dat ze een klootzak is. Het staat daar in het bijschrift van deze video: “Ik weet dat ik slecht ben…”

Nou, dit is het punt, Baby Soja – je bent misschien slecht, maar je hebt ook helemaal gelijk. Natuurlijk ben je een klootzak, maar iedereen met een normaal, volledig functionerend brein is het met je eens.

Kinderen stinken.

Vorige week was ik in de Dominicaanse Republiek. Om thuis te komen, moest ik naar het zuiden vliegen naar Panama City, Panama voor een tussenstop van een paar uur. De vlucht van Panama City naar Chicago duurde ongeveer 5 uur en de hele weg naar huis huilde een kleine klootzakbaby. VOLLEDIGE manier. Er was geen wifi op die vlucht, dus ik kon niet naar muziek of Netflix luisteren. Moest daar gewoon zitten en het nemen. Ik heb de afgelopen 6-7 dagen te maken gehad met zowel voedselvergiftiging als een luchtweginfectie en die vlucht naar huis was de ultieme wilstest.

Nee, ik bezweek niet voor mijn verlangen om het noodluik te openen en die baby eruit te gooien. Omdat ik volwassen ben en dat zou een kinderachtige zet zijn. Ik zat daar gewoon en nam het als de teef die ik ben. Dat betekent echter niet dat ik mijn ongenoegen niet via sms heb geuit toen ik eenmaal was geland. Dat zal die eikel baby laten zien!!!

En dat allemaal omdat kinderen alles verpesten.

Het zijn de ergste dingen op aarde. Als 34-jarige werden de meeste van mijn idiote vrienden het slachtoffer van maatschappelijke druk door te trouwen en kinderen te krijgen en dat alles in de afgelopen 5-7 jaar. Ze hebben niet alleen hun eigen leven verpest, ze hebben ook mijn leven verpest. Ik zou graag een keer de jongens willen bereiken met een uitnodiging voor de saloons zonder een reactie te krijgen over hoe ze voor hun kinderen moeten zorgen en naar hun schoonouders moeten gaan en zo. Is dat te veel gevraagd?

Ik denk het niet. Natuurlijk, een kinderloze utopie is misschien te vergezocht. Maar dromen mag.

Dus ja, ik ben all-in voor de buitenwijk alleen voor volwassenen. Begin zelfs niet door iemand van 18+ toe te staan ​​​​om daar te bezoeken of te verblijven. Begin het bij ongeveer…28. Wat mij betreft is iedereen die jonger is dan 28 jaar een kind in mijn ogen, en er is een strikt geen kinderen toegestaan ​​beleid in deze buitenwijk.

We zullen het ook Davetown naar mij noemen, een baken van volwassenheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in