Dubliner is ‘de opa van iedereen’ nadat hij viraal ging op TikTok van kleindochter

0
79


Een 83-jarige Dubliner beschreef zichzelf als ‘de opa van iedereen’ nadat hij viraal ging op het TikTok-account van zijn kleindochter.

Billy Kennedy is veel te zien geweest in de TikTok van zijn kleindochter Aine – met volgers die dol zijn op zijn capriolen, van tokkelen in Amsterdam tot dansen en het volgen van de nieuwste trends van de app.

Als gevolg hiervan explodeerde Aine’s account in populariteit – het kreeg bijna 40.000 volgers en maar liefst 3,5 miljoen likes op TikTok. En hiermee heeft Billy gezegd dat hij hoopt dat hij ‘de opa van iedereen’ is als gevolg van zijn online populariteit.

@ainekennedyyy Slay Billy 🤣🫶🏼 #grandadbilly #smoothstick ♬ origineel geluid – evie

‘Ik hoop dat ik populair ben bij al mijn kleinkinderen’, zei Billy tegen de Irish Independent. ‘Ik heb er vijftien. Het zou leuk zijn om te denken dat ik ieders opa ben op TikTok. Ik zou naar de winkels gaan en herkend worden.

‘Ik besteed te veel tijd aan TikTok’, voegde hij eraan toe. ‘Elke avond zou ik er wel twee uur mee bezig kunnen zijn. Ik kijk naar alles. Ik heb een schoonzus met wie het niet goed gaat, dus ik stuur haar de grappen en ze vindt ze geweldig.’

Ondanks dat hij 83 is, zei Billy dat hij in hart en nieren nog steeds een tiener is. Hij voegde eraan toe: ‘Ik denk nog steeds dat ik 16 ben, maar dat ben ik niet. Ik wilde altijd al naar Amsterdam, en dat heb ik gedaan. Het was geweldig.’

Een 83-jarige Dubliner beschreef zichzelf als ‘de opa van iedereen’ nadat hij viraal ging op het TikTok-account van zijn kleindochter. Foto: Aine Kennedy/Instagram

‘Ik was wat aan het drinken met mijn twee kleindochters en deze dame kwam naar me toe en zei dat ik voorzichtig met ze moest zijn’, grapte hij. ‘Het was zo grappig; ze zag een oude man met twee jongen. Ik moest terug om haar te vertellen dat het mijn kleinkinderen waren.’

De nieuwste video waarin Billy’s capriolen te zien waren, was de ‘mijn opa in mij veranderen’-uitdaging — waarin Billy Aine’s kleren droeg en zelfs een paardenstaart met haarextensies kreeg.

De video was weer een hit en kreeg meer dan 3.000 likes — waarbij mensen dachten dat Billy’s stijl hilarisch was, terwijl de video leuk was.

Billy, die zegt dat hij in hart en nieren nog een tiener is, heeft de TikTok van zijn kleindochter zien exploderen in populariteit — met bijna 40.000 volgers. Foto: Aine Kennedy/TikTok

‘Nee, hij is zo schattig’, merkte de een op, terwijl een ander zei dat hij ‘absoluut doodde’. Anderen kwamen niet over de paardenstaart heen, met de opmerking ‘Ik weet niet zeker of ik zal herstellen van het zien van Billy met de paardenstaart!’

Om Aine’s TikTok te bekijken, waar Billy regelmatig te gast is, kun je dit doen door te klikken HIER.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in