Drew Barrymore: Netizen noemt acteur Drew Barrymore racistisch voor het maken van TikTok-video over de trend ‘zwarte mannen stoeien’

0
117


Hollywood-acteur Drew Barrymore is een racist genoemd nadat de ster een TikTok-video plaatste waarin ze in de regen danst. Kort nadat Barrymore de video had geüpload via haar officiële sociale media-account, berispte een TikToker de acteur voor het kopiëren van een trend die ‘zwarte mannen stoeien’ wordt genoemd. De trend werd met name begin 2022 in de arena gebracht door zwarte TikTok-videomakers.

Terwijl hij commentaar gaf op de video, beweerde de TikToker genaamd @amushroomblackly dat Barrymore de grenzen die makers van zwarte inhoud stellen niet respecteert en verwerpt.

De gebruiker nam een ​​grapje over de 47-jarige acteur en zei dat de actrice zich terdege bewust was van het feit dat ze vrij kon genieten van de regen en stoeien, maar het was niet nodig om het te filmen en de video op de korte video te plaatsen speelplatform, TikTok.

De gebruiker beweerde ook dat Drew Barrymore mensen had ondertekend die grenzen overschreden om zwarte makers niet te respecteren. De video die TikTok-gebruiker @amushroomblackly beledigend vond, laat zien dat de Hollywood-acteur in de regen danste en haar volgers vroeg om de regen in te gaan wanneer de gelegenheid zich voordeed.

De actrice wordt beschuldigd van het kopiëren van de trend, die viraal werd nadat ze was gestart door het TikTok-account @thexsadxoptimistic. De gebruiker van de @thexsadxoptimistic Twitter-handle had in mei 2022 een video van zichzelf gepost waarin je hem door een veld kon zien rennen en verklaarde dat hij “stoeiend!”

De video kreeg veel views en veel gebruikers maakten de clip opnieuw en voegden de hashtag #blackmenfrolicking toe. Interessant is dat de hashtag meer dan 600.000 keer werd gebruikt.

Er zijn echter ook verschillende fans van Drew Barrymore naar voren gekomen om de acteur te steunen. Een van haar fans zei dat ze de video van Barrymore zes keer hadden bekeken, maar er niets racistisch in konden ontdekken. Een andere gebruiker vroeg of in de regen gaan een racistische daad was.

Disclaimerverklaring: Deze inhoud is geschreven door een extern bureau. De standpunten die hier worden geuit, zijn die van de respectieve auteurs/entiteiten en vertegenwoordigen niet de standpunten van Economic Times (ET). ET garandeert, staat niet in voor of onderschrijft de inhoud ervan niet en is er op geen enkele manier verantwoordelijk voor. Neem alle nodige stappen om er zeker van te zijn dat alle verstrekte informatie en inhoud correct, bijgewerkt en geverifieerd is. ET wijst hierbij alle garanties af, expliciet of impliciet, met betrekking tot het rapport en de inhoud ervan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in