Drew Barrymore-fans zijn geschokt na het zien van haar nieuwste TikTok

0
124


Drew Barrymore is er weer mee bezig op TikTok, en jij bent hier nog niet klaar voor!

De Vuur starter actrice heeft haar eigen talkshow overdag, maar ze is ook ondergedompeld in de wereld van het maken van virale video’s op TikTok. Samen met haar vermakelijke (en traanopwekkende) updates voor appartementrenovatie, de 47-jarige had fans in een wurggreep toen ze haar nu beroemde “Whenever you can, go into the rain” video uploadde.

Met een aanstekelijke glimlach en meer liefde voor regen dan we ooit hebben gehad, vinden Drew’s fans het geweldig om deze vrijgevochten kant van de talkshowpresentator te zien. En ze vertoont geen tekenen van vertraging op het sociale-mediaplatform, en uit het uiterlijk van haar nieuwste TikTok kunnen we verwachten dat dingen meer… interessant worden.

In haar nieuwe clip van 8 seconden zingt Drew ‘Girl on Fire’ van Alicia Keys terwijl ze een tie-dye T-shirt draagt ​​uit de kledinglijn van Justin Bieber die gemakkelijk dezelfde naam als zij draagt.

Tot verbazing van veel mensen is Drew niet alleen een geweldige actrice, maar ze heeft ook een paar pijpen (nou ja, een soort van!). Mensen lieten reacties achter op haar video zoals:

  • “Je kunt nu niet eens serieus zijn. Je bent mijn hele favoriet. Zoals legitiem. En ik heb dit net 90 keer gezongen.”
  • “OMG koningin van de zang.”
  • “Je zou zangeres moeten worden!”
  • “Geweldige baan!”
  • ‘Ze is te puur voor deze wereld.’
  • “Blijf zingen. Je hebt dit!”

Nadat ze het refrein heeft geprobeerd, stopt ze om te grappen: “Ik ben Alicia Keys niet. Ik kan nooit Alicia Keys zijn.” Zelfs nadat ze van kinds af aan in de schijnwerpers heeft gestaan, is Drew niet bang om wat lol te hebben en zichzelf een beetje voor de gek te houden. Sterker nog, ze doet het altijd.

Presentatie A:

Laten we de zangvideo van Drew toevoegen aan de lange waslijst met redenen waarom we van haar houden!

Deze inhoud wordt geïmporteerd uit OpenWeb. Mogelijk kunt u dezelfde inhoud in een ander formaat vinden, of u kunt meer informatie vinden op hun website.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in