Doritos met kaviaar is de nieuwste schokkende trend van TikTok

0
73


De nieuwste culinaire creatie van TikTok klinkt een beetje vreemd.

Netizens zijn geobsedeerd door kaviaar en Doritos – ja, dat heb je goed gehoord. Foodies laden hun chips met nacho-smaak vol met weelderige viseieren en noemen de junk-meets-luxe hap “zo goed”.

Niet om hun yum te janken, maar de nacho nosh lijkt niet erg aantrekkelijk. Toch heeft het zoekonderwerp “Doritos en kaviaar” meer dan 409 miljoen views op TikTok.

Vlogger Danielle Matzon lijkt eerder deze maand de mystificerende munch-beweging op gang te hebben gebracht, met behulp van Kaluga Imperial Gold-kaviaar die doorgaans $ 240 voor een enkele ounce verkoopt.

Kaviaar op doritos zetten
Online fijnproevers zijn geobsedeerd door hun Doritos te bedekken met kaviaar.
TikTok / dzaslavsky
Dorito met kaviaar
De luxe-meets-junk-snack heeft enthousiaste voedselliefhebbers enthousiast gemaakt.
TikTok / dorstigcafé

Ze pakt een Dorito met een scheutje crème fraîche erop, schept een theelepel kaviaar op het hoopje en neemt een grote hap.

“Ik heb deze snack voor het eerst geprobeerd met mijn broer”, legt ze uit in de clip die 1,2 miljoen keer is bekeken. “Dit is de snack die hij bedacht heeft.”

De kaviaarkenner, wiens familie Marky’s Caviar runt, likte zelfs een kaviaarbult van de zijkant van haar hand – als zout na een shot tequila.

Ze slaagde erin anderen aan te sporen om de hoog opgestapelde Dorito te proberen.

“Danielle at kaviaar op Doritos, dus ik at kaviaar en Doritos – gemene meisjesstem”, kraakte een gebruiker.

“Ik heb nog nooit van mijn leven kaviaar willen proberen”, gutste een ander.

“Ik denk niet dat ik mezelf er ooit toe zou kunnen brengen om kaviaar te eten, maar Heer, u laat het er decadent uitzien”, beaamde een scepticus.

Sommige TikTokers durfden zelfs de snack-hack voor de camera te proeven en beweerden dat ze “beïnvloed” en “zo opgewonden” waren.

Soogia, een voedselliefhebber met 1,5 miljoen volgers, naaide de clip van Matzon en noemde de zoute, goedkope combinatie “zo goed”.

In haar video met 2,9 miljoen views, “wilde ze het echt niet leuk vinden”, omdat het geen mashup is die ze “zich kan veroorloven”.

“God, dat is goed”, vervolgt ze. “10 op 10. Danielle, ik snap het.”

“‘Dit is geen gewoonte die ik me kan veroorloven’. Ik vind dat zo moeilijk”, beaamde een TikToker in de commentaren.

“Ik moet het proberen,” beloofde een ander.

‘Ik heb in een hete minuut geen kaviaar gehad en ik wil niet dat het weer in stijl terugkomt. Het is te verdomd duur,’ kreunde iemand anders.

TikToker probeert dorito met kaviaar
Makers van inhoud komen massaal naar hun kasten en chique supermarkten om het eten te proberen.
TikTok/soogia1
TikToker probeert trend
Gebruikers noemden de trend ‘heerlijk’, terwijl anderen vonden dat het raar klonk.
TikTok / trinhdoesthings

TikToker Trinh, die haar gewaagde eetavonturen vaak post, werd meer dan 228.000 keer bekeken op haar clip. Ze beweert dat bieslook een “heerlijke” toevoeging zou zijn geweest.

“Dit werkt heel goed, want als het alleen de Dorito en de kaviaar was, zou het te zout zijn – en de crème fraîche verzacht de zoutheid echt”, legde ze uit, terwijl ze de eigenaardige grub een 9 op 10 gaf. de Dorito is lekker, en dan de plopjes kaviaar…’ Ze stierf weg terwijl ze een kus van de chef gaf.

Maar niet iedereen is verkocht op de gestapelde combo. Sommigen klagen dat ze niet “boujee” genoeg zijn voor de high-brow bite, terwijl anderen grijnzen bij de gedachte viseieren te kauwen.

Kaviaar is al eeuwenlang een hoofdbestanddeel van socialite-kringen. Ondanks claims van brede toegankelijkheid, heeft kaviaar hoge kosten, vaak voor honderden dollars per stuk. De weelderige specialiteit is duidelijk geliefd bij velen, maar anderen aarzelen bij de gedachte om dit soort eieren voor die prijs te consumeren.

Ondertussen kan een kleine zak Doritos worden verkocht voor $ 2,50. Het is al tientallen jaren een hoofdbestanddeel van stoner-kringen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in