DoorDash-chauffeur verdeelt TikTok nadat hij toegaf dat hij geen bestellingen van minder dan $ 10 accepteert

0
83


Een DoorDash-coureur liet TikTok-kijkers verdeeld achter nadat hij had toegegeven dat hij geen bestellingen onder de $ 10 accepteert.

In een virale video, die meer dan 500.000 views heeft verzameld, deelde TikToker gigdoctor zijn typische methode om bestellingen te accepteren, waarbij je wacht op bestellingen van meer dan $ 10 en alle bestellingen onder dat bedrag afwijst. Zijn acceptatiegraad op DoorDash is 3% op het moment dat de video wordt opgenomen.

“Als je bedenkt hoeveel benzine tegenwoordig kost, naar het restaurant rijden, erop moeten wachten en zo, is het het gewoon niet waard, tenzij je wat meer betaald krijgt”, legt hij uit in de clip.

“Voorbeelden van bestellingen om te weigeren op DoorDash. Werk slimmer, niet harder, maak je geen zorgen over status. Status betaalt de rekeningen niet’, luidt het bijschrift van de video.

De DoorDash-chauffeur legt uit dat hij niet geïnteresseerd is om een ​​”Top Dasher” te worden, een programma waarmee Dashers met een hoge acceptatiegraad en andere kwalificaties DoorDash-leveringen kunnen uitvoeren wanneer ze maar willen, in plaats van een schema te volgen.

Maar de TikToker zegt dat hij geen problemen heeft met het vinden van tijden voor Dash, zelfs met zijn lage acceptatiegraad.

TikTok verdeeld over DoorDash-chauffeur accepteert geen bestellingen onder $ 10

Veel TikTok-gebruikers in de commentaarsectie steunden het idee van gigdoctor.

“Het is bizar dat ze weten hoe duur gas is en ons toch bestellingen van $ 3 sturen”, merkte een gebruiker op.

“Mooi hoor! De hele gemeenschap van chauffeurs moet zo zijn, dan begint het te veranderen”, moedigde een ander aan.

“Ook als een bestelling te lang blijft staan ​​zonder afnemers, zullen ze het bedrag dat de chauffeur betaald krijgt verhogen totdat iemand het accepteert. Blijf dalen!” iemand anders toegevoegd.

Sommige gebruikers bespotten de DoorDash-driver voor wat hij aan het doen was.

“Ook hij aan het einde van deze video. Waarom verdien ik geen geld?’, grapte een gebruiker.

“Er wordt gezegd dat hij tot op de dag van vandaag nog steeds geen bestelling heeft aangenomen”, grapte een ander. “Deurstreepdagen zijn geteld”, schreef iemand anders.

Anderen zeiden dat het negeren van kleinere bestellingen door chauffeurs hen heeft ontmoedigd om helemaal gebruik te maken van voedselbezorgdiensten.

“Als ik 30 betaal voor een hamburger voor 45 minuten wachten en koud eten, haal ik het gewoon zelf”, deelde een commentator. “Beide partijen (chauffeurs en klanten) hebben een geldig punt. Dus ik stopte gewoon met het gebruik van voedselbezorgdiensten”, zei een ander.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in