Doja Cat 1 september TikTok Money Manifest Trend en geluid verklaard

0
146


De laatste tijd raakt TikTok geobsedeerd door de manifestatietrend van Doja Cat 1 september, die erop wijst dat mensen $ 3111 zullen krijgen, maar waar gaat de trend over, laten we bespreken hoe te manifesteren

Velen hebben zich afgevraagd nadat verschillende video’s over de manifestatie van de Doja Cat op de For You-pagina begonnen te verschijnen.

Doja Cat 1 september TikTok $3.111 Geld manifest trend en geluid verklaard

Als je ook in de war bent over de trend, maak je geen zorgen, we hebben je gedekt, want we hebben alle details over de recente TikTok-trend.

Wat is manifestatie?

Manifestatie is een eenvoudig proces van geloven dat wanneer je je dromen en wensen hardop uitspreekt, de kans groter is dat ze werkelijkheid worden.

Al praten velen al jaren over manifestaties en inmiddels is het ook op social media een trending topic van discussie geworden.

Er is echter geen wetenschappelijk bewijs over de vraag of manifestatie werkt, maar het lijkt voor nogal wat mensen trucs te hebben uitgehaald en er zijn verschillende video’s van mensen die over hetzelfde praten op het videodeelplatform.

Manifestaties hoeven niet groot of klein te zijn, dit zijn gewoon dingen die men in zijn leven wil bereiken.

Waar gaat de Doja Cat-trend van 1 september over?

De trend is vrij eenvoudig, want het enige dat nodig is, is dat de gebruikers de Beach Waves Sounds zoals Ocean Sounds, Sea Waves Sounds en Ocean Waves Sounds gebruiken om een ​​video te maken waarin wordt beweerd dat ze zich manifesteren dat ze vóór of op september $ 3111 zouden krijgen 1e.

Het is echter niet de eerste keer dat een video als deze viraal gaat op het platform. Maar het is de eerste keer dat een video als deze veel aandacht krijgt omdat mensen Doja’s naam erin gebruikten.

Hoewel het nog steeds onduidelijk is wie de trend begon door de namen van beroemde zangers te gebruiken, heeft het zeker zo velen overtuigd dat Doja het zelf heeft gemanifesteerd.

In werkelijkheid is er echter geen sluitend bewijs dat Doja dit ooit heeft gezegd. Vanaf nu lijkt het een trend te zijn die is gestart door een onbekende persoon en behoorlijk beroemd werd op het platform toen verschillende gebruikers dezelfde inhoud begonnen te posten.

De 369 Manifestatiemethode

Over manifestatie gesproken, het is niet de eerste keer dat TikTok-gebruikers geobsedeerd raken door het idee van manifestatie.

In het verleden was de 368-methode een trendy onderwerp op het platform geworden omdat verschillende gebruikers het gebruikten.

Hoe de 369-methode te doen?

Om de 369-methode uit te voeren, moet u een paar eenvoudige stappen volgen, zoals hieronder vermeld:

Kies allereerst de drie affirmaties die je in je leven wilt hebben. Deze affirmaties kunnen van alles zijn, van het kopen van je favoriete luxeartikel tot het binnenhalen van je droombaan.

Als je eenmaal je ambities hebt, hoef je het alleen maar hardop te zeggen of die dingen zes keer op een papier te schrijven. Dit wordt gedaan om die boodschap het universum in te laten gaan.

Visualiseer jezelf ten slotte gedurende 9 seconden met die affirmaties. Maak het zo precies en realistisch mogelijk. Deze methode dwong je niet alleen om harder te werken, maar het stelt het universum ook in staat je er op een kleine manier doorheen te leiden.

LEES OOK: “Viagra, berichten, ketting”, onthult Cheryl Burke dat haar partner haar bedroog in een virale TikTok-video, ex-echtgenoot Matthew Lawrence speculeerde als de man

Aanbevolen: sportfan-appLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in