Dochters TikTok zoekt klanten voor moeders lege Glenview Taco Shop gaat viraal – NBC Chicago

0
10


Taco over vakantievreugde.

Een tacowinkel in een buitenwijk van Chicago ging viraal nadat de dochter van de eigenaar een bericht plaatste waarin ze om klanten voor haar moeder vroeg voor Kerstmis – en TikTokers leverden groots op.

TikTok-gebruiker @marcatostacc plaatste deze week een video waarin ze het lege tacorestaurant Glenview van haar moeder laat zien.

“Het breekt mijn hart om mijn moeder elke dag naar de deur te zien kijken terwijl ze wacht tot er een klant binnenkomt”, schreef ze.

De korte video van 15 seconden was getiteld “Ik wou dat ik haar klanten kon geven voor Kerstmis.”

@marcatostacc

Ik wou dat ik haar klanten kon geven voor Kerstmis

♬ In mijn kamer – snellijst

De clip ging snel viraal en genereerde vrijdagochtend meer dan 17 miljoen views.

Toen commentatoren de locatie van het restaurant begonnen te delen – Taco-Bout-Joy’s op 909a Greenwood Rd. – degenen binnen rijafstand snelden naar buiten om aan het verzoek te voldoen.

Binnen enkele uren plaatste het restaurant op sociale media dat het “extreem druk en met lange rijen” was en bedankte het de gebruikers voor hun steun.

“Heb alsjeblieft geduld met ons. We proberen de bestellingen zo snel mogelijk de deur uit te doen. Houd rekening met lange wachttijden tot een uur”, luidde het Facebook-bericht.

De dochter van de eigenaar deelde een update dat terwijl de dag begon met alleen zijzelf en haar moeder in het restaurant, hun familie en vrienden, waaronder de eigenaren van een andere voorstedelijke taco-winkel genaamd Nina’s Tacos in Sycamore, zich snel haastten om te helpen bij het uitvoeren van bestellingen terwijl klanten stroomden in.

“We zijn verbaasd over de steun en we nemen het nog steeds allemaal in ons op”, schreef ze.

@marcatostacc

Als je tranen in je taco’s hebt gevonden, sorry πŸ’–

♬ origineel geluid – marcatostacc

Al snel waren de birria-taco’s uitverkocht en had het restaurant meer dan 2.000 recensies op Google verzameld, wat het een algemene beoordeling van vijf sterren opleverde.

Het restaurant noemde het een ‘kerstwonder’.

“Wat een kerstwonder! Heel erg bedankt van onze medewerkers voor alle liefde en steun die we vandaag hebben getoond! De tiktok-gemeenschap heeft ons vandaag echt doorstaan ​​met een uitstekend aantal verkopen! Het was zo leuk om vandaag veel nieuwe, mooie gezichten te zien, ‘, luidt een bericht op zijn Facebook-pagina.

Het restaurant zei ook dat het een aantal verzoeken had ontvangen om donaties te sturen, die ze van plan zijn te gebruiken om maaltijden te verstrekken aan mensen in nood. Details zijn hier te vinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in