Dochter van Yankee Candle-oprichter Michael J. Kittredge II vertelt TikTok-volgers hoe het was om op te groeien op het landgoed Leverett

0
60


Het huis van Yankee Candle-oprichter Michael J. Kittredge II is op de markt gebracht.

Het landgoed, dat twee autoschuren heeft met ruimte voor in totaal 80 klassieke auto’s, een concertruimte waar Hall & Oates ooit optraden, 16 slaapkamers, een golfbaan met negen holes, een zwembad, een overdekt waterpark en een arcade met twee verdiepingen, is gaat momenteel voor maar liefst $ 23 miljoen.

Het is zeker een huis dat je je kunt voorstellen, maar hoe was het om op de 60-plus acres in Leverett te wonen? Een van Kittredge’s dochters, Kylie Kittredge, gaf haar TikTok-volgers ‘realistisch inzicht’ in hoe het was.

Ondanks het feit dat ze hun eigen bowlingbaan hadden, vertelde Kittredge haar volgers dat de familie het alleen “once in a blue moon” zou gebruiken.

“Echt zo zeldzaam om het te gebruiken,” voegde ze eraan toe.

Wat betreft het omzeilen van de kolos van een huis, waren volgens Kittredge golfkarretjes de belangrijkste bron van transport.

“Ik bestuurde op vijfjarige leeftijd alleen een golfkar. Mijn zus en ik vonden het erg leuk om zelfgemaakte limonade te maken en een mobiele limonadekraam te maken. We zouden het ronddragen en het aan al onze medewerkers geven die voor ons werkten, of het nu landschapsarchitecten, huishoudsters of vastgoedbeheerders waren.”

De familie Kittredge gebruikte ook hun eigen vorm van communicatie door het hele landgoed – een oproepsysteem. Omdat smartphones niet zo veel werden gebruikt toen Kittredge opgroeide, zei ze dat ze een oproepsysteem door het hele pand gebruikten waarmee je iemand te pakken kon krijgen terwijl alle anderen op het terrein het konden horen.

En alsof dat nog niet cool genoeg klinkt, zal Kerstmis in het huis van de familie Kittredge dat wel doen.

Elk jaar met Kerstmis zei Kittredge dat de familie altijd een drie verdiepingen hoge kerstboom zou hebben met elk jaar verschillende ornamenten met een nieuw thema.

“Samen met een enorme boom hadden we elk jaar een groot feest met ongeveer 350 van onze vrienden. Dat ging meestal gepaard met eten, dansen en een of andere vorm van muzikaal entertainment”, zei ze op TikTok.

Ze deelde zelfs foto’s in TikTok van de grote boom en herinneringen aan afgelopen kerstfeesten, waaronder de nepsneeuw die door het hele huis verspreid was.

Kittredge ging verder met het binnenzwembad van de familie dat door internet als een waterpark werd beschouwd.

“We hadden hier een paar hele leuke verjaardagsfeestjes”, zei ze over het zwembad.

Voor Kittredge’s vierde verjaardag moest elke gast verkleed komen als hun favoriete personage uit “De kleine zeemeermin”. Haar vader, Michael J. Kittredge II, kwam verkleed als de leider van het zeemeerminvolk, koning Triton.

Van de tientallen auto’s die de familie bezat, zei Kittredge dat haar vader haar zou vragen als ze naar school reed welke auto ze moesten nemen.

“Meestal koos ik voor iets heel rustigs. Ik schaamde me een beetje in de tweede en derde klas over deze luide motorauto die naar school stopte, “voegde ze eraan toe. Ze voegde ook een foto van haar toe voor de Maserati van haar familie voor school.

“Ik wou dat ik het meer waardeerde omdat ik hem mis en ik mis hem om me naar school te brengen”, zei ze over haar vader die in 2019 stierf.

Over het algemeen zei Kittredge dat er “veel gelukkige herinneringen” aan het landgoed waren verbonden.

Je kunt hier de volledige TikTok bekijken van hoe het was om thuis op te groeien.

Je kunt hieronder ook MassLive’s blik bekijken hoe Yankee Candle hun kaarsen maakt.

Gerelateerde inhoud:

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in