Docent Racine van groep 2 gaat viraal op TikTok

0
106


RACINE, WI (CBS 58) — Een tweedegraadsleraar in Racine wint aan populariteit op sociale media.

Monique McKnight is een lerares in de tweede klas van Racine Unified School District.

Ze komt uit een muzikale familie en houdt al haar hele leven van zingen. Onlangs is ze begonnen met het maken van eindejaarsremixnummers op sociale media. Dit jaar besloot ze de leerlingen enthousiast te maken om aan het begin van het schooljaar weer naar school te gaan door een populair liedje te gebruiken.

McKnight herschreef een Lizzo-nummer en plaatste de video op TikTok.

“Ik ben nooit begonnen met de verwachting dat mijn eerste nummer veel aandacht zou krijgen, maar dat deed het wel. Nu zijn mijn remixnummers op school een soort ‘ding’ geworden waar mijn familie en vrienden ernaar uitkijken om te horen wat ik allemaal bedenk. jaar. Ik kom uit een muzikale familie en hou van zingen. Ik gebruik de hele tijd zang, muziek en dans in mijn klas. Ik merk dat de leerlingen ervan genieten en het helpt hen om verschillende dingen te leren/uit het hoofd te leren en het betrekt hen bij de lessen. Ik geloof ook dat het nog een manier is voor hen om met mij om te gaan en voor mij om met hen om te gaan, “zei McKnight.

Als je haar op TikTok wilt volgen, klik dan hier.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in