Dit zijn momenteel de meest populaire reishacks op TikTok

0
123


Deel het artikel

Met meer dan 1 miljard actieve maandelijkse gebruikers is TikTok een mammoet geworden op het gebied van contentcreatie. Er zijn video’s op het platform opgedoken, variërend van de nieuwste danstrend tot advies over het indienen van belastingen, en video’s met reishacks zijn geen uitzondering. Deze zomer was er een ongekende reischaos, maar dat weerhoudt gebruikers er niet van om hun beste reishacks te delen.

We hebben een paar opmerkelijke TikTok-reishacks verzameld die reizigers kunnen helpen bij hun volgende reis. Sommige zullen u geld besparen, andere zullen u tijd besparen en sommige zullen u frustratie besparen. Hieronder staan ​​​​zes TikTok-reishacks die nu trending zijn.

Meisje op brug die een tiktok opneemt tijdens het reizen

Laat uw bestemming u kiezen

@explorewithkevs deelde haar beste reishack om geld te besparen op vluchten. Ze wijst erop dat de meeste reizigers hun vakantie plannen door te kiezen waar ze willen gaan, kiezen wanneer ze kunnen gaan, en dan op zoek naar vluchten die aan de criteria voldoen. In plaats daarvan stelt ze voor om je bestemming je te laten kiezen en flexibel te zijn met je datums door Google-vluchten te gebruiken.

Deze reishack onthult een aantal geweldige deals en je ontdekt misschien een plek waar je nog niet eerder aan had gedacht. Als u dit advies op de juiste manier gebruikt, kunt u zelfs internationale tickets vinden voor minder dan $ 200. Voor een meer diepgaande kijk op deze methode, lees er HIER over.

Laat u niet voor de gek houden door Budget Airlines

Deze tip is uitstekend geschikt voor reizigers die graag profiteren van goedkope luchtvaartmaatschappijen. Budgetmaatschappijen kunnen een geweldige manier zijn om door Europa te vliegen zonder veel geld uit te geven, op voorwaarde dat je niet veel bagage hebt. @kaseymeetsworld wijst erop dat wanneer je een vlucht boekt bij een budgetluchtvaartmaatschappij zoals RyanAir, ze je vaak zullen proberen een tas te bundelen en een stoel te kiezen. Als reizigers niet inchecken, kunnen ze denken dat dit de enige manier is om een ​​tas toe te voegen. Als u echter het hele boekingsproces doorloopt, wordt op de laatste pagina gevraagd of u alleen een tas wilt toevoegen zonder te bundelen, wat reizigers geld bespaart.

Als u met budgetmaatschappijen vliegt, geldt: hoe minder bagage u heeft, hoe beter. Budgetluchtvaartmaatschappijen verdienen veel geld door bagage- en stoelkeuzekosten in rekening te brengen. Maar als u uw handbagage correct inpakt, kunt u profiteren van de lage tarieven zonder extra kosten.

Ruil de lijn van 300 in voor de lijn van twee

Hoe klinkt het om in een rij van 300 mensen te staan ​​na het uitstappen van een internationale vlucht? Verschrikkelijk, Rechtsaf? Wat dacht je ervan om langs die rij te lopen naar een andere waar maar twee mensen in zitten? Dat lijkt er meer op! @joespinstheglobe meldde dat hij de afgelopen week precies dat deed in Tampa door gebruik te maken van de volledig gratis Mobile Passport Control-app.

De app kan alleen worden gebruikt door Amerikaanse burgers en niet elke plaats van binnenkomst gebruikt het programma. Voor plaatsen die dat wel doen, kunt u echter uren besparen door gebruik te maken van het programma. Lees HIER over het programma voor meer informatie.

Wie heeft een Uber nodig?

Is het je ooit opgevallen dat een Uber naar het vliegveld veel duurder is dan ergens anders heen? Ben, in een Reishacks van Ben TikTok besloot dat hij geen $ 60 wilde betalen voor een Uber naar het vliegveld en zocht naar andere opties. In de video vertelt hij enthousiast dat hij bijna $ 50 heeft bespaard door een verhuurbare scooter te gebruiken in plaats van een Uber aan te houden.

Zoals je in de video kunt zien, heeft de scooter een groter risico op letsel dan een Uber, maar idealiter gebruik je beide handen in plaats van een TikTok te filmen. Deze hack is ook erg bagageafhankelijk, omdat het een behoorlijke uitdaging zou zijn om dit te doen met iets anders dan een rugzak.

Probeer voor een alternatieve Uber-hack een rit naar een nabijgelegen locatie te boeken. Als een luchthavenhotel slechts een blok of twee verderop ligt, kan het tariefverschil soms behoorlijk groot zijn.

Begrijp het allemaal

De meeste internationale reizigers zijn bekend met de Google Translate-app. Het is geweldig om woorden op te zoeken die je niet kent en kan zelfs je spraak vertalen als je wifi of data hebt. Maar veel reizigers, waaronder @itsgnochgnoch, zijn zich niet bewust van een van de krachtigste tools van de app, de Google Translate-camera.

De tool is uitermate handig voor gebieden die geen Engelse borden of menu’s hebben en kan zelfs offline worden gebruikt. Zorg ervoor dat u de taal downloadt die u wilt gebruiken voordat u op pad gaat! Voor een meer diepgaande blik op de functie, lees er HIER over.

Kijk niet verdacht

Deze laatste hack ziet er hot uit, maar je krijgt het in ieder geval niet koud in het vliegtuig! Reizigers moeten deze hack op eigen risico gebruiken en dit mag op geen enkele manier als advies worden opgevat. Voor veel budgetmaatschappijen kun je voor de best mogelijke prijs alleen een klein persoonlijk item meenemen. Reizen zonder zelfs maar een handbagage mee te nemen klinkt gek, maar @tastemadetravel heeft een manier gevonden om het te laten werken.

Voor velen is het betalen van de extra kosten voor handbagage misschien een eenvoudigere route. Maar voor sommige reizigers is het spelen van het systeem om goedkoop te reizen een ereteken. Deze hack kan deze winter van pas komen, maar reizigers zullen het moeten opbergen als de lente komt. De portier zal zeker weten dat er iets aan de hand is als je in mei een grote winterjas draagt!

Dit artikel verscheen oorspronkelijk op Travel Off Path. Ga voor het laatste nieuws dat van invloed is op uw volgende reis naar: Traveloffpath.com

↓ Word lid van de community ↓

De Travel Off Path Community FB-groep heeft al het laatste heropeningsnieuws, gesprekken en Q&A’s die dagelijks plaatsvinden!

Travel-off-Path-groep-1-1
ABONNEER OP ONZE LAATSTE POSTEN

Voer je e-mailadres in om je te abonneren op het laatste reisnieuws van Travel Off Path, rechtstreeks in je inbox

Disclaimer: Huidige reisregels en -beperkingen kan zonder kennisgeving worden gewijzigd. De beslissing om te reizen is uiteindelijk uw verantwoordelijkheid. Neem voordat u op reis gaat contact op met uw consulaat en/of plaatselijke autoriteiten om de invoer van uw nationaliteit en/of eventuele wijzigingen in de reisvereisten te bevestigen. Travel Off Path keurt reizen tegen de adviezen van de overheid niet goed

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in