Dit TikTok-virale instelpoeder is als FaceTune voor je poriën

0
121


Scroll om meer afbeeldingen te zien

Als u een onafhankelijk beoordeeld product of dienst koopt via een link op onze website, kan STYLECASTER een aangesloten commissie ontvangen.

Eén probleem en één probleem achtervolgt me alleen als de zomer zijn mooie maar bloedhete kop opsteekt: olieachtige, zweterige en rommelig ogende foundation. Slechts tien minuten buiten en mijn poriën zijn zichtbaar vanuit de ruimte – als de James Webb-telescoop op de aarde was gericht, zou je mijn gezicht zeker ergens in het verleden van onze planeet kunnen zien.

Een van TikTok’s favoriete make-upartiesten Alessandro heeft zijn geheim voor een wazige en heldere teint gedeeld –essence’s Brighten Up! Bananenpoeder. De video van Alessandro heeft maar liefst 5M+ views en 632.2K likes verzameld (en groeit), waardoor veel gebruikers op de sociale media-app zijn geïnspireerd om hun eigen voor- en afters te reposten en te naaien, waardoor recensenten eruitzien alsof ze een schoonheidsfilter gebruiken, maar in het echte leven . Als je nog niet overtuigd bent, bekijk dan de video- voor jezelf en laat de MUA van gedachten veranderen, zoals hij deed met de mijne.

essence fleuren bananenpoeder op

Essence’s fleuren op! Bananenpoeder

Het enige dat ervoor zorgt dat mijn make-up er niet “bleh” uitziet in warmere, vochtigere maanden, is matterend zetpoeder en als ik je vertel dat het leek alsof mijn poriën werden verwijderd toen ik dit product op mijn gezicht aanbracht, ben ik in mijn hele leven nog nooit zo serieus geweest. Persoonlijk is een uur buiten voldoende om mijn make-up een beetje aan de vette kant te laten lijken, dus als ik dit product probeer, pak ik eerst een pluizig make-up kwast of spons en dep lichtjes in het geperste poeder en tik het vervolgens in de huid voor een olievrij, smetteloos gezicht. Mijn wangen en onder de ogen hebben de neiging om het eerst olie op te nemen, dus ik voeg daar graag een beetje extra product toe als voorzorgsmaatregel. Tot mijn verbazing bewoog het poeder niet tijdens het avondeten, dansen en zelfs een laat slaapmutsje.

Het redelijk geprijsde product, dat slechts $ 4,99 kost, is perfect om de hele dag te dragen en is essentieel voor deze zomermaanden, wanneer de hitte onze make-up er niet ideaal uit kan laten zien. De zachtgele tint is voor de “baktechniek”, of voor het fixeren van foundation en concealer, maar als je gevoelig bent voor een vette huid, kun je het ook aanbrengen voor een snelle touch-up op je huid. dagelijkse make-up na enige tijd in de hitte of de zon.

GERELATEERD: Dit ‘No Botox Serum’ zorgt ervoor dat de huid van shoppers er ‘steviger en jonger’ uitziet na een paar keer gebruik

Ik ben niet de enige die het daarmee eens is – een recensent was opgetogen over dit product en zei:zijn poeder is echt geweldig. Het fleurt op onder de ogen en waar je maar wilt. Het laat je gezicht zo glad aanvoelen en ziet er onberispelijk uit. Nadat ik dit begon te gebruiken, kreeg ik veel opmerkingen over hoe goed mijn gezicht eruit ziet! Sterk, zeer aan te bevelen.”

Ga het matterende poeder proberen als je dat nog niet hebt gedaan – ik zie je eigen duet al op TikTok. Ik weet dat ik dit product vanaf nu in mijn tas stop.

STYLECASTER |  Interview met Ashley BensonLAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in