Dit is waar het I’m coming back for you baby TikTok-geluid vandaan komt

0
11


Weer een overwinning voor Carly Slay Jepsen!

Een nieuwe dag, een ander TikTok-geluid dat mijn hoofd en mijn hart weigert te verlaten – en deze keer is het de “I’m coming back for you baby, I’M COMING BACK FOR YOU” die een permanente verblijfplaats in mijn gedachten heeft gecreëerd. Het is een campy en pakkend zinnetje, en het goede nieuws is dat het een echt nummer is dat net zo goed is als het virale geluid zelf.

Iedereen bedankt Carly Rae Jepsen

Onze Call Me Maybe-koningin haalt haar voet niet van het gas met haar nieuwste album The Loneliest Time, dat overigens vernoemd is naar het nummer achter het TikTok-geluid ‘I’m coming back for you baby’. Het titelnummer dat viraal is gegaan op TikTok is een retro en campy discobop met zang van Carly’s landgenoot Rufus Wainwright.

Is dit lied een kerstlied? Ik denk dat ik heb besloten van wel. Misschien onofficieel, maar de hele affaire heeft iets oneindig feestelijks. De video ziet eruit alsof het ook een scène uit The Nativity is, wat alleen maar bijdraagt ​​aan de kerstsfeer.

Oké, maar waarom is het viraal gegaan?

Iedereen op TikTok gebruikt het geluid om hun beste memes te bedenken, en zoals altijd zijn de studentenmemes de grappigste. Ik ben vooral dol op die over restjes, en die over uni-werk. Het is zo nauwkeurig dat het voelt als een echte persoonlijke aanval. Hier zijn enkele van de grappigste voorbeelden:

Voor de laatste TikTok trends, gidsen, viraal filters en nieuws – volg De Heilige Kerk van TikTok op Facebook.

Gerelateerde verhalen aanbevolen door deze schrijver:

• Het waargebeurde verhaal achter TikTok’s ‘Jamal did it’-meme en hoe het controversieel werd

• Oké, dus waar is het TikTok-geluid van ‘Je wilt een foto, laat me nu voor je poseren’?

• Hoe je de nieuwe Rainforest-persoonlijkheidstest op TikTok doet en wat alle antwoorden betekenen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in