Dit is hoeveel TikTok’s meest gevolgde Star Khaby Lame verdient voor elke post

0
94


Tijdens het scrollen op sociale media moet je vaak rollen zijn tegengekomen van de Senegalese YouTuber en contentmaker Khabane Lame, in de volksmond bekend als Khaby Lame. Hij is een internetberoemdheid die beroemd is vanwege het plaatsen van lifehack-video’s, waarin hij eenvoudig door te gecompliceerde scenario’s navigeert, maar zonder een enkel woord uit te brengen. In een exclusief gesprek met Fortune onthulde Khaby’s manager, Alessandro Riggio, dat de 22-jarige op weg is om dit jaar $ 10 miljoen te verdienen vanwege de bekendheid van TikTok en de daaropvolgende goedkeuringsdeals.

Hij staat bekend om zijn beroemde “Khaby-beweging”. Interessant is dat de 22-jarige contentmaker een fan heeft van 200 miljoen volgers op sociale media. Khaby heeft de krantenkoppen over de hele wereld gehaald.

Ook kreeg Khaby onlangs $ 450.000 betaald door Hugo Boss om de oprit te lopen tijdens hun Milan Fashion Week-show. Hij werd gevraagd een filmpje van de wandeling op zijn TikTok-account te plaatsen. The Fortune onthulde verder dat hij $ 750.000 verdiende van een grote Hollywood-studio voor één TikTok-video.

Volgens de Independent zei Khaby’s manager dat hij niet gemotiveerd is door geld. ‘Hij was arm en hij weet niet hoeveel hij op de bank heeft staan. Hij geeft niet om…’, zei Riggio. Echter, Khaby zelf kwam tussenbeide en voegde eraan toe: “Ik vind het leuk om mensen aan het lachen te maken. Ik hou van mijn familie. Ik hou van mijn bedrijf.”

Khaby haalde eerder de krantenkoppen toen hij eindelijk voor de camera werd gezien. Dit gebeurde toen TikTok’s meest gevolgde contentmaker, die in Chivasso, Italië woont, werd geïnterviewd door contentmaker Nas Daily. In de video werd onthuld dat Khaby met zijn gezin vanuit Senegal naar Italië was verhuisd om een ​​beter leven te krijgen. Voordat hij beroemd werd over de hele wereld, was Khaby een fabrieksarbeider. Tijdens het interview, toen Nas Khaby vroeg wat zijn video’s anders maakt, antwoordde de maker van de inhoud dat zijn video’s “eenvoudig en gemakkelijk” zijn.

Ook is cryptocurrency-uitwisseling Binance een samenwerking aangegaan met Khaby als hun wereldwijde merkambassadeur. Volgens de overeenkomst zal Khaby werken aan het vergroten van de bekendheid en acceptatie van Web3. Ondertussen zal ’s werelds toonaangevende blockchain-ecosysteem ook een non-fungible token (NFT) -collectie creëren in de naam van Khaby.

Lees alle Laatste buzz-nieuws en Belangrijk nieuws hier

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in