Dit is hoe de favoriete TikTok-ster van Shreveport Taylor Swift heeft geholpen

0
85


Weet je nog toen we er voor het eerst achter kwamen dat Shreveport zijn eigen TikTok-ster had?

Deze TikTok-ster heeft ons hart gestolen omdat hij ons nauwkeurig laat zien hoe het leven met kinderen is.

Geek’d Con had zoveel mensen enthousiast gemaakt toen ze Shreveport’s favoriet, Leigh Mcnasty, aan de line-up toevoegden.

De kans is groot dat je Leigh niet zo vaak in de stad hebt gezien als vroeger, hij is onderweg en zijn carrière houdt hem bezig. Hij was net in LA om Jay Leno’s nieuwe spelshow te filmen. Hoe cool is het dat een virale video-superster @leigh_mcnasty uit Shreveport thuiskwam om rond te hangen met zoveel mensen die hebben geholpen zijn carrière een vliegende start te geven?

TikTok-gebruiker @Taylor Swift / Leigh McNasty

TikTok-gebruiker @Taylor Swift / Leigh McNasty

Taylor Swift lijkt ook een fan van Leigh McNasty te zijn.

Taylor heeft zojuist haar nieuwe album aangekondigd tijdens de MTV Video Music Awards op zondagavond in haar dankwoord voor ‘Video of the Year’, dat haar gloednieuwe album op 21 oktober uitkomt. Sindsdien heeft ze wat dingen op TikTok gedeeld, maar één video heeft ons allemaal verrast. Swift had de hulp van Leigh McNasty om haar albumhoezen te promoten.

Ze gebruikte een populair Leigh McNasty TikTok-geluid en we zijn niet oké.

@taylorswift Augustus is misschien weggeglipt, maar september brengt 3 nieuwe speciale editie-omslagen! Pre-order Midnights collectible cd-versies en unieke kleuren vinylversies nu … 💁‍♀️🌌 #swifttok #TSmidnightTS #MeetMeAtMidnight ♬ Wat ik doe – Leigh McClendon

@leigh_mcnasty #duet met @taylorswift #SwiftTok Heb de eer om kleermakers nieuwe beste vriend te zijn hahahaha #kids #taylorswift #ouderschap #school ♬ Wat ik doe – Leigh McClendon

Wist je dat we verschillende TikTokers hebben met banden met Shreveport?

We hebben allemaal gehoord van Addison Rae

De Calvary-student verzamelde meer dan 85,2 miljoen volgers en heeft meer dan 5,5 miljard likes, ja miljard, opgeleverd.

@addisonreI’m 21 ♎️♎️♎️♎️♬ origineel geluid – SulfateOctagon

We houden allemaal van de hilarische Shreveport-bewoner TikToker Dalton Smiley

Hij snapt ons gewoon, en hoewel hij soms de spot met ons drijft, lachen we gewoon mee omdat hij het elke keer weer goed doet. We hielden vooral van wanneer hij schaduw wierp naar beroemdheden tijdens de COVID-19-shutdown. Herinner je je deze virale video nog?

@dalton.smileyTimes zijn moeilijk. Blijf allemaal sterk. We lijden ALLEMAAL ♬ origineel geluid – Dalton

Bekijk hieronder enkele van onze favoriete Leigh McClendon-video’s.

@leigh_mcnastyKids zeggen de meest willekeurige dingen… #kids #teachers #teacher #teachersoftiktok #school

♬ origineel geluid – Leigh McClendon

@leigh_mcnasty kinderen zeggen de meest willekeurige dingen #kids #school #teacher #teachersoftiktok #teachers #teacherlife ♬ origineel geluid – Leigh McClendon
@leigh_mcnastyKids zeggen de meest willekeurige dingen… #kids #teachers #teacher #teachersoftiktok #school

♬ origineel geluid – Leigh McClendon

FOTO’S: Kijk binnen in het luxueuze kindertehuis van Taylor Swift

Het luxueuze ouderlijk huis van Taylor Swift staat te koop voor iets minder dan een miljoen dollar, en foto’s tonen een goed ingerichte woning die een passend huis is voor een toekomstige superster. De Georgian Colonial met 5 slaapkamers, 4 badkamers en 3,560 vierkante meter in een buitenwijk van Reading, Pennsylvania, is volledig gerenoveerd en beschikt over een wenteltrap, een formele eetkamer, een studeerkamer met een open haard en een formele woonkamer met open haard en openslaande deuren naar een zijporch.

Er is ook een gastronomische keuken, een grote hoofdslaapkamer met een aangrenzende hoofdbadkamer, een bonuskamer, een aparte wasruimte en een vrijstaande garage.

Terug naar het ‘Fearless’-tijdperk van Taylor Swift:

Vrijgelaten toen ze 18 jaar oud was, onbevreesd was Swift’s tweede album. Het bestverkochte album van 2009 stond 11 weken aan de top van het all-genre Aanplakbord 200, is door de RIAA gecertificeerd als Diamond en is een van de best verkochte albums van de 21e eeuw.

onbevreesd was ook een hit bij prijsuitreikingen: in 2009 werd het uitgeroepen tot CMA en ACM Album van het Jaar, evenals tot Favorite Country Album bij de American Music Awards. Bij de Grammy Awards 2010 won Swift voor de goede orde het Best Country Album en de all-genre Album of the Year-eer.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in