Dit huis van $ 2 miljoen wordt dichtgeslagen op TikTok: “Waarom is er een toilet naast een bed?”

0
101


Verhuurvermeldingen kunnen een behoorlijk populaire TikTok-categorie zijn, waarbij zowel droomhuizen als een aantal absolute stortplaatsen worden getoond. Nu gaat een huis in Toronto om de verkeerde redenen viraal.

Het is niet ongewoon om door TikTok te scrollen en een makelaar tegen te komen die een huis op de markt laat zien. Hoewel de prijzen variëren van betaalbaar tot volledig buiten de prijsklasse van de meeste mensen, kunnen ze leuk zijn om naar te kijken.

Deze zomer maakte makelaar Nero Naveendran een TikTok-video waarin hij een huis van $ 1,95 miljoen liet zien in Toronto, de grootste stad van Canada, en het nam een ​​hoge vlucht, met meer dan 2,4 miljoen views.

Helaas voor de makelaar komt het succes van de video voort uit een ronduit bizarre plaatsing van een toilet waardoor TikToker-gebruikers absoluut gekrenkt zijn.

(klik hier als TikTok niet laadt)

TikTokers verbijsterd over slaapkamertoilet in onkostenhuis

In het begin liep Nero de kijkers door de binnenkant van het huis, waarbij hij meerdere trappen opging om een ​​paar kleine woonkamers, een balkon en een keuken zonder fornuis te onthullen.

Hoewel dit alleen misschien genoeg was om kijkers in verwarring te brengen, was de echte nachtmerrie een toilet naast een bed.

“Heeft niemand het open toilet in de slaapkamer opgemerkt?” vroeg een met een schedel-emoji voor de goede orde.

“Bijna 2 miljoen voor de helft van een huis,” zei een ander.

raar toilet tiktokTikTok

TikTok is gek op de toiletplaatsing.

Kevin Trudel, een makelaar die het pand beheert, legde de situatie met het toilet aan het bed uit aan Distractify: “Het oorspronkelijke plan was om het toilet te scheiden met een muur. Om die reden heeft de verkoper besloten om het open te laten omdat hij alleen woont en [hadn’t] bouwde dit pand destijds voor wederverkoop.”

Het is moeilijk voor te stellen wat voor gebruik dan ook voor het toilet op een onhandige plaats, want het is iets dat je zou verwachten in een huis in De Sims, maar misschien is er iemand die dit zou kunnen aanspreken.

Hij staat in ieder geval nog te koop mocht je interesse hebben.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in