Disney’s Live-Action ‘Hercules’ Muse is … TikTok, blijkbaar

0
11


Een zero to hero-verhaal komt naar een bioscoop bij jou in de buurt. In een omslagverhaal voor Verscheidenheidfilmmakers Joe en Anthony Russo onthulden hun plannen voor een live-action aanpassing van de geliefde animatie-musical Hercules die “meer experimenteel” zal zijn en geïnspireerd zal zijn door TikTok, tot ergernis van sommige fans.

Met klassieke Disney-nummers als ‘Go The Distance’ en ‘I Won’t Say I’m In Love’, de animatiefilm uit 1997 Hercules werd geregisseerd door Kleine Zeemeermin filmmakers John Musker en Ron Clemens. De filmmakers namen de mythologie rond de Griekse halfgod en herbestemden het in een ontroerend muzikaal verhaal over de valkuilen van beroemdheden, omgaan met de duivel en vinden waar je thuishoort. Per Verscheidenheidde live-action Hercules zal worden geleid door Guy Ritchiedie de succesvolle live-action remake van 2019 regisseerde van Aladdin. “Guy is er perfect voor omdat hij een voorliefde heeft voor experimenten”, zei Joe Russo, die vervolgens het experimentele ethos achter de aanstaande live-action remake benadrukte. “Hercules [will be] een beetje meer experimenteel van toon, een beetje meer experimenteel in uitvoering,” voegde hij eraan toe.

Russo wees op TikTok als inspiratiebron voor de aanpassing. “Er zijn vragen over hoe je het vertaalt als een musical,” zei hij. “Het publiek van tegenwoordig is toch getraind door TikTok? Wat is hun verwachting van hoe die musical eruitziet en aanvoelt? Dat kan heel leuk zijn en ons helpen de grenzen een beetje te verleggen in hoe je een moderne musical uitvoert.”

Terwijl de Russo-broers pro-experimenteren zijn, fans van de geliefde animatie uit 1997 Hercules hebben bezorgdheid geuit over de nieuwe richting online, een grapje over de TikTok-ificatie van de geliefde filmmusical. ‘Eindelijk weet Disney wat we willen’ getweet @visiillero. “Hercules kijken in intervallen van 30 seconden met minecraft parkour eronder.” Een andere gebruiker, @Nortuet, twitterde: “Hades zal ervoor zorgen dat Hercules zijn macht verliest door hem te overtuigen een getijdencapsule te eten.” Hoewel we sceptisch zijn over een TikTok Herculeszolang ze de Muzen goed krijgen, staan ​​we ervoor open.

Twitter-inhoud

Deze inhoud kan ook worden bekeken op de site it komt voort uit van.LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in